ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς θα βράσετε αυγά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ;;;

Πέραν του ότι πρέπει τα αυγά να βράζουν αφού έχουν βγει από το ψυγείο και έχουν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, προσθέτοντας και λίγον αλάτι στο νερό όπου θα βράσουν, δοκιμάστε να βάλετε στον πάτο της κατσαρόλας ή του μπρικιού μια μικρή πετσέτα ή ένα κομμάτι βαμβακερό ύφασμα που θα σταματήσει τη «μετωπική» σύγκρουση των αυγών με τα μεταλλικά τοιχώματα του σκεύους και θα σας χαρίσει ένα τέλεια βρασμένο αυγό.

AD: mytest

Αν μάλιστα προσθέσετε λίγο ξύδι στο νερό τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως τα αυγά σας θα βγουν …ατσαλάκωτα.

faysbook,gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ