ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Από το κέντρο της Αθήνας μέχρι την Κηφισιά: Οι καλύτερες προτάσεις σε εστιατόρια και ξενοδοχεία για τα Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Αν τις γιορτές μείνεις Αθήνα, σου έχουμε τη λύση

Ανυπομονείς να περάσεις τις γιορτές με ξεχωριστά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, αλλά θα μείνεις στην Αθήνα; Είτε αγαπάς τις παραδοσιακές γεύσεις, είτε θέλεις να ανακαλύψεις νέες γαστρονομικές προτάσεις, η πόλη προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για κάθε γούστο και προτίμηση.

AD: mytest

Μια αναλυτική παρουσίαση των καλύτερων μενού και εστιατορίων 

Beefbar Athens

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων (€200/άτομο)

  • Σούπα Κάστανου με τραγανό προσούτο Kobe, καβουρδισμένα καρύδια και τραγανά κροστίνι
  • Χειμερινή σαλάτα με kale, ψητή κολοκύθα, ρόδι, pecorino romano και signature relais dressing
  • Φιλέτο μοσχαριού, μεδούλι, κάπαρη, κόκκινο κρεμμύδι, αγγούρι τουρσί και χαβιάρι
  • Αστακός Shiso με τέμπουρα από φύλλα Shiso, καπνιστό αστακό, ζαμπόν ribeye και πραλίνα φουντουκιού
  • Ρολό με τρούφα wagyu γεμιστό με κρέμα λευκής τρούφας, άγρια μανιτάρια και κάστανο, συνοδευόμενο από ψητά λαχανικά και πουρέ
  • Κρέμα Marron glace, κομπόστα μανταρινιού και κρέμα καρυδιού.

Η τιμή περιλαμβάνει μία φιάλη κρασί ανά δύο άτομα.

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (€250/άτομο)

  • Σούπα Κολοκύθας με τζίντζερ, τραγανό ζαμπόν και καβουρδισμένα καρύδια
  • Σαλάτα με βασιλικό καβούρ, κρέμα αβοκάντο, yuzu dressing και καβουρδισμένους κουκουναρόσπορους
  • Φιλέτο Black Angus, φρυγανισμένο μπριός, χτένι φουά γκρα και σάλτσα ταρτάρ καραβίδας
  • Τραγανή κροκέτα από μπακαλιάρο, καραβίδα, χαβιάρι και σάλτσα χαμπανέρο
  • Μοσχάρι Wellington, duxelles μανιταριών συνοδευόμενο από ψητά λαχανικά και πουρέ μαύρης τρούφας
  • Χριστουγεννιάτικο “στολίδι” με σοκολάτα, μους μασκαρπόνε, κρέμα σοκολάτας γάλακτος, αλατισμένη καραμέλα και κουλί φραμπουάζ

Η τιμή περιλαμβάνει μία φιάλη κρασί ανά δύο άτομα.

Επικοινωνία:  21 0967 0700

Διεύθυνση: Athens Αστήρ Πάλας, Vouliagmeni 166 71

Varoulko Seaside

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων (145€/άτομο)

  • Πανακότα κρεμμυδιού, μαριναρισμένη καραβίδα, χαμομήλι, χαβιάρι ossetra
  • Κολοκυθόσουπα, καπνιστό χέλι, κάρδαμο
  • Γαρίδες σοτέ, υφές από κουνουπίδι, καρότο, σάλτσα φραμπουάζ
  • Χριστόψαρο, μαρμελάδα σαλάμι Λευκάδος, σελινόριζα, ξινόμηλο, εστραγκόν
  • Μαύρος χοίρος, φοινόκιο, σέλινο, μανταρίνι
  • Μους λευκής σοκολάτας με φυστίκi Αιγίνης, cremeux σοκολάτας γάλακτος, μανταρίνι κομποτέ, παγωτό ελληνικού καφέ

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (145€/άτομο)

  • Πανακότα κρεμμυδιού, μελάνι σουπιάς, μαριναρισμένη γαρίδα, χαμομήλι, χαβιάρι
  • Καβούρι, πίκλα τζίντζερ, σέλερι, ξινόμηλο, χαβιάρι
  • Ντολμάς θαλασσινών, λάπαθα, κρέμα λεμόνι, σάλτσα γαρίδας
  • Χριστόψαρο, άγρια μανιτάρια σοτέ, φουντούκι, μαύρη τρούφα
  • Αρνί σιγομαγειρεμένο, λαγόχορτα, σάλτσα με φασκόμηλο
  • Μους κάστανο, κομποτέ αχλάδι, mousseline μανιτάρι porcini, παγωτό φουντούκι

Επικοινωνία: 21 0522 8400

Διεύθυνση: Ακτή Κουμουνδούρου 54, Πειραιάς

Deos

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων (€110/άτομο)

  • Μαγιάτικο, κρέμα κουνουπίδι, πίκλα μήλου, σχοινόπρασο
  • Γλυκοπατάτα, μανταρίνι, ιπποφαές
  • Μοσχαρίσιο φιλέτο Black Angus, παλαιωμένη γραβιέρα, καπνιστό χέλι, μάυρη τρούφα
  • Φιλέτο σκουμπρί, μπουγιαμπέσα, σαλσιφί, γρανίτα σέλινο
  • Φραγκόκοτα, πουρές σελινόριζας, βασιλομανίταρο, σάλτσα πουλερικών με Ασσύρτικο παλαιωμένο ξύδι “ΓΑΙΑ” / Φιλέτο μπακαλιάρου, σάλτσα οστρακοειδών αρωματισμένη με γάλα καρύδας και λεμονόχαρτο, πουρές παστινάκι, κανθαρέλλα
  • Ναμελάκα λευκής σοκολάτας, αμύγδαλο, παγωτό αλατισμένης καραμέλας
View this post on Instagram

A post shared by DEOS (@deosathens)

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (160€/άτομο)

  • Φουά γκρα, κυδώνι, δεντρολίβανο / Καπνιστή πέστροφα, ταραμάς, κουμκουάτ/ Αχλάδι, κρέμα gorgonzola, λεμονοθύμαρο, φουντούκι
  • Κάστανο, καπνιστό χέλι, πίκλα εσαλότ
  • Χτένι, ζωμός λάχανο, καραμελωμένος λωτός, τζελ μανταρίνι, φύκια wakame, χαβιάρι ρέγγας
  • Ραβιόλι μαύρου χοίρου, κονσομέ μανιταριών, μαύρη τρούφα
  • Φιλέτο πάπιας, αγριοκέρασο, τερίνα πατάτας, σαφράν, κανθαρέλες, πουρές παστινάκι / Φιλέτο σκορπίνας, πουρές καρότου, σάλτσα σαβόρο, σαλικόρνια
  • Μελομακάρονο, Dubai chocolate, παγωτό φιστικί

Επικοινωνία: 21 6004 5685

Διεύθυνση: Λουίζης Ριανκούρ 64, Πύργος Απόλλων, Αμπελόκηποι

Bungalow 7

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων (€150/άτομο)

  • Ψωμί με λιναρόσπορο και βούτυρο miso
  • Βελουτέ κάστανο καραβίδα / bisque
  • Tartare μοσχαρί με πατάτα, foie gras και φαγόπυρο
  • Ραβιόλι παντζάρι με αστακό και yuzu αυγολέμονο
  • Πάπια με πουρέ topinambur, τρούφα και σάλτσα Perigueux
  • Προφιτερόλ chestnut patisserie με gianduja sauce

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (€165/άτομο)

  • Ψωμί με λιναρόσπορο και βούτυρο miso
  • Βελουτέ φρέσκων αγρίων μανιταριών με τραγανό προζυμένιο ψωμί και βούτυρο τρούφας
  • Tartare καραβίδας με bisque mayo, shiso dressing
  • Νιόκι βουτύρου με σάλτσα απάκι, τρούφα και φουντούκι
  • Φιλέτο μοσχαρί από Νάξο με supreme sauce, πατάτα dauphinois και πουρέ κρεμμυδιού
  • Noir éclat dark chocolate namelaka, framboise gel, choco crumble

Επικοινωνία: 21 1190 7001

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 110, Γλυφάδα 

Colonial

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων (€75/άτομο)

  • Τερίνα πατάτας με μπρεζέ μοσχάρι, ζελέ σελινόριζας και demi-glace λαχανικών
  • Ανάμεικτη σαλάτα με σικορέ, βαλεριάνα, αχλάδι, ρόδι, καρύδια, γραβιέρα και dressing εσπεριδοειδών
  • Σιγομαγειρεμένα μοσχαρίσια short ribs με φράσκα άγρια μανιτάρια εποχής και πουρέ πατάτας
  • Biscuit με mousse βανίλιας, σμέουρα και yuzu

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (€95/άτομο)

  • Χτένια με dressing yuzu-kalamansi, chili, πίκλα κρεμμυδιού, καλαμπόκι και λάδι κόλιανδρου
  • Χειροποίητα dumplings με γέμιση μανιταριών, κονσομέ μανιταριών και φρέσκια τρούφα
  • Ψητά κόκκινα παντζάρια, κάστανα, μιζούνα, προβολόνε flakes και dressing βαλσάμικο
  • Φιλέτο μοσχαριού με πουρέ μαύρου και πορτοκαλί καρότου, μορχέλες και demi-glace με κόκκινο κρασί
  • Tarte citron με lemon curd, marshmallow, yuzu meringue

Επικοινωνία: 21 0342 0002

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Καραμανλή 14, Γλυφάδα

The Zillers

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων (200€/άτομο)

  • Μανιταρόπιτα
  • Ζαρκάδι
  • Βελουτέ Σούπα Πατάτα και Πράσο
  • Προζυμένιο Ψωμί | Ελαιόλαδο Πρώιμης Συγκομιδής | Αρωματικό Βούτυρο
  • Κόκκινη Γαρίδα | Ντομάτα | Περγαμόντο | Κουμκουάτ
  • Καμένα Λαχανικά | Χαβιάρι | Μανταρίνι
  • Ραβιόλι Καραβίδα
  • Φραγκόκοτα
  • Τόνγκα | Φουντούκι | Περγαμόντο
  • Μελομακάρονα
View this post on Instagram

A post shared by The Zillers (@the_zillers)

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (330€/άτομο)

  • Μανιταρόπιτα
  • Ζαρκάδι
  • Κρεμμυδόσουπα
  • Προζυμένιο Ψωμί | Ελαιόλαδο Πρώιμης Συγκομιδής | Αρωματικό Βούτυρο
  • H κοιλάδα της γαρίδας: Κόκκινη Γαρίδα | Ντομάτα | Περγαμόντο | Κουμκουάτ
  • Καμένα Λαχανικά | Χαβιάρι | Μανταρίνι
  • Ραβιόλι Καραβίδα
  • Γλυκάδια Στιφάδο: Αγκινάρα Ιερουσαλήμ | Κρεμμύδι Στιφάδο | κάστανο
  • Πιτσούνι | Άγρια Μανιτάρια | Πεστίλι Σύκου
  • Τόνγκα | Φουντούκι | Περγαμόντο
  • Βασιλόπιτα

Επικοινωνία: 21 0322 2277

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 54, Αθήνα

Cova

Μενού Παραμονής Χριστουγέννων

  • Heirloom beetroot salad: Burrata, honeycomb, aged balsamic and orange dressing / €26
  • Crab carbonara: With organic egg, guanciale, aegean blue crab and pecorino romano / €38
  • Ossobuko: Milanese and barolo jus / € 46

Μενού Παραμονής Πρωτοχρονιάς

  • Mesclun salad: Gorgonzola, grilled pear, white asparagus, toasted almonds, orange dressing with truffle / €28
  • Risotto Milanese: Seared langoustines, roasted bone marrow and gremolata / €42
  • Black Angus prime ribeye: Morels, fries with parmesan and sauce perigourdine / €65

Επικοινωνία: 21 4444 8250

Διεύθυνση:  Astir Marina Vouliagmenis, Apollonos 77

Grand Hyatt

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων (145€/άτομο)

  • Ταρτάκι μοσχαρίσιου ταρτάρ με μους φουά γκρα και σκόνη porcini / Κροκέτα φραγκόκοτας με κρέμα Σαν Μιχάλη και σάλτσα μανταρίνι
  • Ζεστή σαλάτα με χόρτα εποχής, καπνιστό χέλι και γλάσο μπέικον
  • Βελουτέ σούπα κολοκύθας με κάστανα, καπνιστή πάπια, τρούφα και καπνιστό λάδι Εσπελέτ
  • Μοσχαρίσιο φιλέτο ωρίμανσης με καπελέτι άγριων μανιταριών, λάχανο κονφι και σάλτσα τρούφας
  • Κορμός μελομακάρονου με ganache λευκής σοκολάτας, χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά και παγωτό καρύδι
  • Χριστουγεννιάτικο brunch

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (246€/άτομο)

  • Πατατοσαλάτα με πατάτες Νέας Γης, καπνιστό χέλι, μαγιονέζα hoisin, μυρωδικά και χαβιάρι / Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με γραβιέρα Κρήτης, φινόκιο σε ζύμωση, μούρα, καπνιστή πάπια και βινεγκρέτ πορτοκαλιού / Τριλογία από ψητά παντζάρια με baby σπανάκι, σύκο, παστέλι πεκάν, ψητό κατσικίσιο τυρί και βινεγκρέτ συκόμελο / Αθηναϊκή σαλάτα με σφυρίδα και γαλάκτωμα άνηθου
  • Πλατό τυριών, συνοδεύεται με κριτσίνια και μαρμελάδα φράουλα / Πλατό αλλαντικών, συνοδεύεται με πίκλες και μουστάρδα / Πλατό με ποικιλία από σούσι
  • Σούπα με μανιτάρια porcini και κάστανα / Σούπα κολοκύθας με πέντε μπαχαρικά
  • Αγιόχοιρος στιφάδο με πουρέ καπνιστής πατάτας / Αρνίσο καρέ Γαλλικής κοπής με κουσκούς και σάλτσα λεμόνι με θυμάρι / Μοσχαρίσια στηθόπλευρα με χειμωνιάτικες ρίζες και σάλτσα ψητού ζωμού / Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα κερασιού / Φρικασέ σελινόριζας / Σολομός με άγριο ρύζι, μυρωδικά και σάλτσα λεμονόχορτου / Κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής “παστιτσάδα” / Γλασαρισμένα baby λαχανικά / Πατάτες dauphinoise με τρούφα / Πουρές γλυκοπατάτας με σιρόπι σφένδαμου
  • Μπράουνις με κρεμέ τόνκα / Τραγανό σου με κρέμα κάστανου και λευκή σοκολάτα / Μήλο ποσέ σε κόκκινο κρασί και χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά /Κρέμα σοκολάτας γάλακτος με αλμυρή καραμέλα

Επικοινωνία: 21 4402 1234

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 115, Αθήνα

Da Bruno

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων (€55/άτομο)

  • Χειροποίητη focaccia με τομάτινα και δενδρολίβανο
  • Σούπα βελουτέ με πράσο και λευκή τρούφα από την ALBA
  • Insalata di Natale: Mπέιμπι φύλλα, βαλεριάνα, σπανάκι, τραγανό προσούτο, γκοργονζόλα, ρόδι, cranberries, σάλτσα από φρούτα του δάσους
  • Παπαρδέλες με αγριογούρουνου σιγομαγειρεμένο με κόκκινη σάλτσα
  • Φιλέτο γαλοπούλας συγομαγειρεμένη στην γάστρα με ρύζι, κουκουνάρι και σταφίδες / Μοσχαρίσιο μάγουλο στο φούρνο με σάλτσα κόκκινου κρασιού Barolo και πουρέ κάστανο
  • Panettone: Με crema mascarpone και φρούτα του δάσους, Τούρτα σοκολάτας με αμύγδαλο

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (55€/ άτομο)

  • Χειροποίητη focaccia με τομάτινα και δενδρολίβανο
  • Σούπα βελουτέ γλυκοκολοκύθας με πούδρα προσούτο
  • Mπέιμπι φύλλα, βαλεριάνα, φιλέτο ψητής πάπιας, μύρτιλα, κάστανα, ρόδι, σάλτσα από εσπεριδοειδή και λευκή τρούφα απο την Alba
  • Σπιτικά λαζάνια με μοτσαρέλα, prosciutto cotto, κιμά και μπεσαμέλ στο φούρνο
  • Χοιρινό φιλέτο γεμιστό με πεκορινο και σάλτσα κάστανο-κρασιού / Οσομπούκο από μοσχαράκι γάλακτος με πουρέ από πατάτα και κάστανο και σάλτσα κόκκινου κρασιού
  • Panettone: Με crema mascarpone και φρούτα του δάσους, Βασιλόπιτα

Επικοινωνία: 21 0981 8959

Διεύθυνση: Αγίου Αλεξάνδρου 46, Παλαιό Φάληρο

Ark

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων (115€/άτομο)

  • Σούπα κολοκύθας και μανιταριών με τρούφα
  • Ρολό βιολογικής γαλοπούλας με κρεμμυδάκια, γέμιση με κάστανα, δαμάσκηνα και σταφίδες με ρούμι
  • Σαλάτα με υφές παντζαριού πράσινο λεμόνι και σταφίδες με ρούμι
  • Τριλογία με χοιρινό φιλέτο, καρέ αρνί και μοσχαρίσια μάγουλα
  • Παραδοσιακός κορμός Χριστουγέννων με σοκολάτα manjari, μαρμελάδα κάστανο, κρέμα από καραμελωμένα φουντούκια

Παιδικό μενού / Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων (70€/άτομο)

  • Σούπα κολοκύθας και μανιταριών με τρούφα
  • Ρολό βιολογικής γαλοπούλας με κρεμμυδάκια, γέμιση με κάστανα, δαμάσκηνα και σταφίδες με ρούμι
  • Σαλάτα με υφές παντζαριού πράσινο λεμόνι και σταφίδες με ρούμι
  • Μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ μελιτζάνας
  • Παραδοσιακός κορμός Χριστουγέννων με σοκολάτα manjari, μαρμελάδα κάστανο, κρέμα από καραμελωμένα φουντούκια

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (135€/άτομο)

  • Μους άγριων μανιταριών και φουντουκιού με προζυμένιο ψωμί
  • Ραβιόλι κολοκύθας / Μους από κατσικίσιο τυρί, αφρός φασκόμηλου
  • Φρέσκος μπακαλιάρος με μαύρο χαβιάρι / Σάλτσα αχινού, πουρές πατάτας / Σορμπέ Λεμόνι
  • Φιλέτο μοσχαριού σε κρούστα, γεμιστό με άγρια μανιτάρια και σπανάκι, σάλτσα μανιταριών
  • Απαλή κρέμα από αγριοκάστανα Marroncini / Σοκολάτα Jivara, ζελέ από μανταρίνι και περγαμόντο, κάστανο vermicelli, σάλτσα με άρωμα γιασεμί

Παιδικό μενού / Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (75€/άτομο)

  • Ραβιόλι κολοκύθας με μους από κατσικίσιο υτρί, αφρός φασκόμηλου
  • Σαλάτα με ντοματίνια
  • Φιλέτο μοσχαριού σε κρούστα, γεμιστό με άγρια μανιτάρια και σπανάκι, σάλτσα μανιταριών
  • Απαλή κρέμα από αγριοκάστανα Marroncini, σοκολάτα Jivara, ζελέ από μανταρίνι και περγαμόντο, κάστανο vermicelli, σάλτσα με άρωμα γιασεμί

Επικοινωνία: 21 0894 8882

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα

Burnt Bone

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων (€95/άτομο)

  • Πατέ πάπιας με κρασί Marsala και φράουλα
  • Σούπα Κολοκύθας με μπισκότο κολοκυθόσπορου, ρακόμελο, λεβάντα και λεμονόχορτο
  • Μοσχαρίσιο ταρτάρ Wagyu με χαβιάρι Ossetra, χειμερινή μαύρη τρούφα και αυγό ορτυκιού
  • Σαλάτα με καρδίες φυλλερίκων, αχλάδι ποσέ, μπρι, ρόδι, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και παστράμι wagyu
  • Αρνί με πατάτες dauphinoise, σπαράγγια και coulis olive ή Γαλοπούλα με Κους Κους, κουκουνάρι, σταφίδα και κιμά black angus
  • Σφαίρα σοκολάτας με κρέμα κάστανο, κρέμα περγαμόντο, παγωτό μελομακάρονο και αλμυρή καραμέλα

Διαβάστε επίσης: Cinapos: Γιατί όλη η Αθήνα μιλάει για τη νέα άφιξη της πόλης; Οι παλιοί στάβλοι του Όθωνα μετατράπηκαν σε μεζεδοπωλείο!

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (€125/άτομο)

  • Nori chips με δάχτυλο Wagyu, wakame και αφρό tosazu
  • Βελουτέ Καλαμπόκι με τρούφα, μανταρίνι και carpaccio wagyu
  • Gyozas με βασιλικό καβούρ, Tobiko, τζίντζερ, κινόα, καρότο, σέλινο και σάλτσα yuzu καρύδας
  • Σαλάτα με παντζάρια και φουντούκια, κάστανα, μήλο και πορτοκάλι
  • Wagyu Beef Wellington με miso, μανιτάρια shitake, πουρέ από καρότο και περουβιανές πατάτες
  • Πάβλοβα με φρούτα του πάθους, κάστανο namelaka και κομπόστα φράουλας

Επικοινωνία: 21 0618 0801

Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι

Αμπιμπάγιο

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (45€/άτομο)

  • Κράκερ ρυζιού με μοσχαρίσιο ταρτάρ σαν Ʃμυρνέϊκο σουτζουκάκι
  • Λουκουμαδάκι ελληνικών τυριών με μαρμελάδα από ψητά ντοματίνια
  • Πατάτα Baby με απάκι, κρέμα στάκας & κρόκο αυγού
  • Βελουτέ ψητή κολοκύθα, τραγανό κάστανο & ξινομυζήθρα
  • Τάρτα με ραγού μανιταριών, σπαράγγια & αφρό από βούτυρο Κερκύρας
  • Πράσινη σαλάτα, κατσικίσιο τυρί γκρατινέ, dressing σμέουρο, ρόδι & παστέλι κολοκυθόσπορου (για 2)
  • Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος σιγομαγειρεμένος για 14 ώρες με σάλτσα “Μαύρο Καλαβρυτινό”, πουρές ψητής πατάτας, κρέμα μανιτάρι & καμμένα κροκάρια
  • Brownie Τσουρέκι με λευκή σοκολάτα & παγωτό κάστανο

Επικοινωνία: 21 0342 6794

Διεύθυνση: Ηρακλειδών 3, Θησείο

Zambri

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων (90€/άτομο)

  • Champagne
  • Κράκετ σολομού, πέρλες yuzu
  • Άγρια μανιτάρια, ξινόγαλο, μοσχοκάρυδο
  • Φιλέτο Black Angus Γαλλίας, εσαλότ, φουντούκι
  • Λαζάνι γαρίδας, σάλτσα οστρακοειδών, αρωματισμένη βανίλια Μαδαγασκάρης, μορνέ παρμεζάνας
  • Φιλέτο γαλοπούλας γεμιστό, μανιτάρια, άγριο ρύζι με κουκουνάρι, δαμάσκηνα, βερίκοκα και σάλτσα από κράνμπερι / Χριστόψαρο, πουρές από παστινάκι, baby λαχανικά, σάλτσα μπουγιαμπέσα αρωματισμένη με σαφράν
  • Πανετόνε φυστίκι Αιγίνης, παγωτό ρόδι και βατόμουρο
View this post on Instagram

A post shared by ZAMBRI (@zambri_athens)

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (110€/άτομο)

  • Champagne
  • Τάρτα με φιλέτο μουσαριού Black Angus Γαλλίας
  • “Τοπιναμπούρ”, γκουαντσιάλε, τσορίθο
  • Καρπάτσιο μυλοκόπι, ρόδι, σάλτσα παντζάρι ρόδι, τηγαντικό φαγόπυρο
  • Κροκέτα από μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο, πατάτα, πούδρα ντομάτας, κρέμα πράσινου μήλου
  • Μάυρος Χοίρος, πουρές γλυκοπατάτας, δαμάσκηνα, βερίκοκα, ζου μοσχαρίσιο με αγριοκέρασο / Φιλέτο σφυρίδας, σάλτσα φρικασέ, μάραθος, πουρές σελινόριζας, σέσκουλα, τηγανιτή λαχανίδα
  • Δίπλες, κρέμα patisserie με πορτοκάλι, καραμελωμένο κάστανο, καρύδι

Επικοινωνία: 21 0623 0063

Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 9, Κηφισιά

St George Lycabettus Lifestyle Hotel

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων (€180/άτομο)

  • Ταρτάρ τόνου με πικάντικο αβοκάντο
  • Τραγανό χωνάκι με κρέμα από ψητό αχλάδι και μαύρο χαβιάρι
  • Βελουτέ γλυκοκολοκύθας, χτένι με κρούστα πορτοκάλι και ξινόκρεμα
  • Ψητός αστακός με μπεαρνέζ παντζάρι, γλασαρισμένα παντζάρια και λευκά σπαράγγια
  • Σορμπέ από κόκκινα φρούτα
  • Φιλέτο γαλοπούλας γεμιστό με κάστανα και αποξηραμένα φρούτα, κρέμα καψαλισμένης γλυκοπατάτας και σάλτσα ροδιού
  • Χριστουγεννιάτικος κορμός με κάστανα και κόκκινα μπισκουί
  • Καφές – μελομακάρονα & κουραμπιέδες

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς (€260/άτομο)

  • Kαβούρι με κουμ κουάτ και τραγανό ταρτάκι με αυγοτάραχο Μεσολογγίου και πέρλες λεμονιού
  • Σούπας αστακού αρωματισμένη με brandy, γαρίδα Αμβρακίου και μαύρη τρούφα
  • Σφυρίδα με σάλτσα Beurre Blanc και υφές από κίτρινο παντζάρι
  • Βιολογικό φιλέτο μόσχου με μανιτάρια King oyster και σάλτσα Perigeaux
  • Σορμπέ λεμόνι
  • Μους σοκολάτας γάλακτος με φύλλα χρυσού
  • Καφές και βασιλόπιτα με καρύδια

Επικοινωνία: 21 0741 6000

Διεύθυνση: Κλεομένους 2, Αθήνα