Πανεύκολη και έτοιμη σε ελάχιστο χρόνο: Η τυρόπιτα της τεμπέλας σε 3 βήματα!

Έρωτας με την πρώτη μπουκιά!
Η τυρόπιτα είναι ένα διαχρονικά αγαπημένο σνακ, το οποίο μικροί και μεγάλοι λατρεύουν να δοκιμάζουν, πάνω κάτω όλες τις ώρες της ημέρας.
Αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να μην έχετετ το κατάλληλο χρόνο για να κάτσετε να ανοίξετε φύλλο και να προετοιμάσετε ένα τέτοιο πιάτο.
Δοκιμάστε επίσης: Ελαφριά σαν…«πούπουλο»: Τυρόπιτα χωρίς φύλλο με σουσάμι
Και για αυτό σας έχουμε τη λύση με αυτή τη συνταγή για μια πανεύκολη τυρόπιτα που γίνεται να την φτιάξετε σε χρόνο ρεκόρ!
Δώστε μια ευκαιρία κα δε θα το μετανιώσετε.
Υλικά
Μερίδες: 4
-
2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
-
1½ φλιτζ. τσαγιού φρέσκο γάλα
-
2 αυγά, προτιμάμε βιολογικά
-
2 φλιτζ. τσαγιού τυρί φέτα, θρυμματισμένη
-
1 σφηνάκι σόδα (αναψυκτικό)
-
1/2 κουτ. γλυκού βούτυρο φρέσκο αγελαδινό
-
πιπέρι
Εκτέλεση
-
Για να ετοιμάσουμε την τυρόπιτα στο πι & φι, σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά.
-
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ελαφρώς λαδωμένο μικρό και χαμηλό ταψάκι. Το μείγμα δεν πρέπει να ξεπερνά σε ύψος τα 2 – 3 εκ.
-
Ψήνουμε την πίτα σε μέτριο φούρνο στους 180° C, για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει και να ροδοκοκκινίσει.
Πηγή: gastronomos.gr