Μούρλια τυρόπιτα στο τηγάνι: Θα τρως και δε θα την χορταίνεις

Θέλει μόνο 5 υλικά
Δεν υπάρχει πιο νόστιμο κολατσιό από την τυρόπιτα. Κρύα ή ζεστή είναι ιδανική για φάγωμα. Το μόνο που δεν καταφέρνουν όλες οι νοικοκυρές είναι το φύλλο…Τι και αν όμως σου δίναμε μια συνταγή που δε χρειάζεται φύλλο παρά μόνο αγάπη; Με την ευκαιρία δες Πεντανόστιμη τυρόπιτα χωρίς φύλλο με γιαούρτι και ανθότυρο: Όπως την φτιάχνει η Δούκισσα Νομικού
AD: mytest
Υλικά
- 70γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 200γρ γιαούρτι 5%
- 3 αυγά
- 70γρ τυρί φέτα τριμμένο
- 70γρ γκούντα τριμμένο
- ελάχιστο αλάτι
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Λαδώνουμε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το μείγμα μέσα , απλώνουμε με ένα κουτάλι και σκεπάζουμε με ένα καπάκι.
- Αφήνουμε εκεί μέχρι να ψηθεί καλά , στην συνέχεια πολύ προσεχτικά γυρίζουμε την τυρόπιτα να ψηθεί και απο την άλλη μεριά (σαν ομελέτα).
- Αφού ψηθεί σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.
Καλή απόλαυση!!