ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Θυμίζουν τη συνταγή των γιαγιάδων: Τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια από τον Λευτέρη Λαζάρου και το μυστικό που τα απογειώνει

Θεσπέσιο

Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο απόλυτος σεφ στα θαλασσινά αλλά όχι μόνο ! Μας προτείνει την πιο νόστιμη συνταγή για κεφτεδάκια, απογειώνοντας τη γεύση του κιμά.

AD: mytest

Με την ευκαιρία δείτε: Φουλάρει από νεολαία: Το παρεΐστικο μεζεδοπωλείο που έρχονται απ’ όλη την Ελλάδα για να δοκιμάσουν τα κεφτεδάκια του!

Τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια από τον Λευτέρη Λαζάρου

Υλικά για τα κεφτεδάκια μας

1 kg βόειος κιμάς

– 200 g ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

– 100 ml ελαιόλαδο

– 450 g ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, που έχετε μουλιάσει σε γάλα

– 1 κουτ. της σούπας πελτές τομάτας

– 1 κουτ. της σούπας μαντζουράνα, ψιλοκομμένη

– 1 κουτ. του γλυκού γλυκιά πάπρικα

– 2 αυγά

– 2 κουτ. της σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος

– 1 κουτ. της σούπας αλάτι

– 1/2 κουτ. της σούπας πιπέρι

– αλεύρι για όλες τις χρήσεις

– ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Για το ντιπ

– 200 g γιαούρτι

– 200 g φέτα

– 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

– 1 αγγούρι χωρίς τους σπόρους

– 1 κουτ. της σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος

– 1/2 κουτ. της σούπας αλάτι

– 1/3 κουτ. της σούπας πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση