Θυμίζουν τη συνταγή των γιαγιάδων: Τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια από τον Λευτέρη Λαζάρου και το μυστικό που τα απογειώνει

Θεσπέσιο
Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο απόλυτος σεφ στα θαλασσινά αλλά όχι μόνο ! Μας προτείνει την πιο νόστιμη συνταγή για κεφτεδάκια, απογειώνοντας τη γεύση του κιμά.
Με την ευκαιρία δείτε: Φουλάρει από νεολαία: Το παρεΐστικο μεζεδοπωλείο που έρχονται απ’ όλη την Ελλάδα για να δοκιμάσουν τα κεφτεδάκια του!
Τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια από τον Λευτέρη Λαζάρου
Υλικά για τα κεφτεδάκια μας
1 kg βόειος κιμάς
– 200 g ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
– 100 ml ελαιόλαδο
– 450 g ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, που έχετε μουλιάσει σε γάλα
– 1 κουτ. της σούπας πελτές τομάτας
– 1 κουτ. της σούπας μαντζουράνα, ψιλοκομμένη
– 1 κουτ. του γλυκού γλυκιά πάπρικα
– 2 αυγά
– 2 κουτ. της σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος
– 1 κουτ. της σούπας αλάτι
– 1/2 κουτ. της σούπας πιπέρι
– αλεύρι για όλες τις χρήσεις
– ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το ντιπ
– 200 g γιαούρτι
– 200 g φέτα
– 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
– 1 αγγούρι χωρίς τους σπόρους
– 1 κουτ. της σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος
– 1/2 κουτ. της σούπας αλάτι
– 1/3 κουτ. της σούπας πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση