«Ζουμπουρλούδικη» τυρόπιτα του 15λεπτου με φέτα και πιπεριές: Μια συνταγή όνειρο

Θα τρώτε και δε θα χορταίνετε
Ζουμπουρλούδικη τυρόπιτα με πιπεριές για όλες τις ώρες της ημέρας! Αυτή η συνταγή θα σας πάρει το μυαλό. Έτοιμη σε 15 λεπτά με σπιτική ζύμη χωρίς φύλλο, που μπορούμε να την φτιάξουμε και με αλλαντικά ή τυριά της αρεσκείας μας. Για νοικοκυρές που δεν έχουν χρόνο και δουλεύουν πολλές ώρες αυτή η συνταγή είναι η κατάλληλη λύση. Με την ευκαιρία δείτε Μανιάτικη τυρόπιτα: Η μούρλια συνταγή για τη «ξεσκέπαστη»
AD: mytest
Υλικά
- Πρόβειο Γιαούρτι 1 κεσεδάκι
- Ελαιολαδο 300 ml
- Αυγα 1
- Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις Περίπου 500 γραμμάρια
Για τη γέμιση
- Μιξ Τυριών 1 κούπα περίπου
- Φέτα 1-2 χούφτες θρυμματισμένη
- Πιπεριά 2-3 χρωματιστές
Για το άλειμμα
- Ασπραδια 2
- Για το πασπάλισμα
- Σουσαμι Κατά βούληση
Εκτέλεση
- Αρχικά σε μία λεκάνη βάζουμε το πρόβειο γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αυγό και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και ζυμώνουμε.
- Έπειτα χωρίζουμε τη ζύμη μας σε δύο μπαλάκια.
- Απλώνουμε το πρώτο μπαλάκι σε ένα ταψί λίγο περισσότερο από το μισό, με το χέρι.
- Ανακατεύουμε το μιξ τυριών με τη φέτα, τις χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε ροδέλες και στρώνουμε τη γέμιση από πάνω.
- Πάνω από τη γέμιση ανοίγουμε και το δεύτερο μπαλάκι, πάνω σε λαδόκολλα και το τουμπάρουμε.
- Αλείφουμε με το ασπράδι, πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, για περίπου 40 λεπτά.
Έτοιμη για απόλαυση!!