«Παραδεισένιο» μπισκοτογλυκό ψυγείου με ζαχαρούχο γάλα και σοκολάτα

Θα το λατρέψετε
Με μόλις πέντε υλικά μπορείς να φτιάξεις το πιο ακαταμάχητο γλυκό ψυγείου με ζαχαρούχο γάλα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
AD: mytest
Με την ευκαιρία δείτε «Ερκοντίσιον» για τον ουρανίσκο: Πανεύκολο γλυκό ψυγείου με μόνο 4 υλικά
Υλικά
- μπισκότα πτι μπερ
- κρέμα γάλακτος
- ζαχαρούχο γάλα
- κουβερτούρα
- φύλλα αμυγδάλου (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Σε ένα πυρέξ στρώνουμε τα μπισκότα μας.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος με το ζαχαρούχο γάλα στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει.
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα.
- Πάνω από τα μπισκότα βάζουμε μια στρώση από την κρέμα μας κάνουμε αυτή τη διαδικασία 2 φορές δηλαδή (μπισκότα-κρέμα , μπισκότα-κρέμα)
- Πάνω από την κρέμα βάζουμε την κουβερτούρα και απλά πασπαλίζουμε με ότι έχουμε είτε με μπισκότο είτε με αμύγδαλο
- Βάζετε στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες η αφήνεται αν έχετε υπομονή για την επόμενη μέρα. Η γεύση του θα είναι καλύτερη.