Η τέχνη του κιμά: Θεσπέσια κεφτεδάκια τηγανητά στο Air Fryer

Συνταγή που γρήγορα θα γίνει η αγαπημένη σας!
Σας αρέσει να μαγειρεύετε; Σας προτείνουμε να φτιάξετε υπέροχα ζουμερά κεφτεδάκια τηγανισμένα τέλεια σε air fryer. Πρόκειται απλή και εύκολη συνταγή από το airfrying.gr που θα γίνει γρήγορα η αγαπημένη σας, καθώς ο κιμάς θα «λειώνει» στο στόμα σας.
AD: mytest
Πάμε να δούμε πως θα φτιάξουμε θεσπέσια κεφτεδάκια τηγανητά στο Air fryer
Συστατικά
- 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 3 κ.σ. νιφάδες βρώμης
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ ντομάτα (στον τρίφτη)
- ½ τμχ. κρεμμύδι (στο μπλέντερ)
- ½ σκ. σκόρδο (λιωμένο)
- ⅓ κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.σ. δυόσμο (ψιλοκομμένο)
- 1 κ.γ. αλάτι
- ½ κ.γ πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας καλά.
- Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ το κλείνουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες ή για όλο το βράδυ.
- Προθερμαίνουμε το Air Fryer στους 200 °C
- Πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας, προσπαθούμε όσο γίνεται να έχουν ίδιο μέγεθος για να ψηθούν στον ίδιο χρόνο.
- Τοποθετούμε το πατάκι σιλικόνης στον κάδο του air fryer και βάζουμε σε μια στρώση τα κεφτεδάκια.
- Προαιρετικά ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο για να πάρουν ωραίο χρώμα.
- Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 185 °C και ψήνουμε για 14 λεπτά, ενδιάμεσα γυρίζουμε μια φορά τα κεφτεδάκια.
- Σερβίρουμε και καλή απόλαυση!