Κρεμώδης τυρόπιτα με χρυσαφένιο φύλλο: Το μυστικό με τα 2 τυριά στην γέμιση που κάνει την διαφορά στην γεύση

Όαση γεύσεων
Τυρόπιτα με κρεμώδη γέμιση από φέτα και γραβιέρα και τραγανό φύλλο. Με την ευκαιρία, δείτε την συνταγή για τυρόπιτα που θυμίζει πίτσα.
Υλικά
1λίτρο γαλα φρέσκο
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1/4 φέτα
1/4 γραβιέρα
1 πακετο φύλλο κρούστας
Αλάτι/πιπέρι
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
Χυλός
2 κουταλιές σούπας αλεύρι
Λίγο νεράκι για να γίνει ενας αραιουτσικος χυλος.Αυτο χρησιμοποιήστε το σε ολες τις πιτες κανει τις πιτες πιο τραγανες.
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα,το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε μέχρι να πηξει η κρέμα,αμεσως μετά ριχνουμε την γραβιέρα τριμμένη και την φέτα εξίσου λιγο αλατακι,λιγο πιπερακι και αφήνουμε στην ακρη.
Στρωνουμε σε ταψί τα φύλλα ,στρωνουμε, λαδωνουμε και κρατάμε 4 φύλλα για το τέλος,ριχνουμε την κρέμα ,στρωνουμε τα υπόλοιπα φύλλα,χαραζουμε ρίχνουμε απο τον χυλό που έφτιαξαμε στις χαρακιές της πίτας,ραντιζουμε με το χερι μου την πιτα με νερό και ψήνουμε στους 180° στον αέρα για 45′-50′.