ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τρουφάκια μπισκότο: Μόνο με 3 υλικά χωρίς ζάχαρη – Έτοιμα σε 10 λεπτά

Λιώνουν στο στόμα!

Συνταγή για τρουφάκια μπισκότο με μόνο 3 υλικά χωρίς ζάχαρη για μικρούς και μεγάλους. Μία οικονομική συνταγή με λίγες θερμίδες κατάλληλα για παιδιά, για δίαιτα αλλά και για διατροφή. Έτοιμα σε 10 λεπτά.  Με την ευκαιρία, δείτε την συνταγή για μιλφέιγ γιαλαντζί.

AD: mytest

Υλικά

  • Μπισκότα 150 γραμμάρια (με γεύση αμύγδαλο – σοκολάτα) χωρίς ζάχαρη
  • Τυρί Κρέμα 170 γραμμάρια
  • Κουβερτουρα 200 γραμμάρια με 100% κακάο

Αν θέλετε να απολαμβάνετε ένα γλυκάκι χωρίς τύψεις αυτά τα τρουφάκια μπισκότο με 3 υλικά και χωρίς ζάχαρη είναι για εσάς. Πεντανόστιμα τρουφάκια που λιώνουν στο στόμα, με ελάχιστες θερμίδες και υγιεινά! Οπότε είναι σίγουρα μία τέλεια επιλογή και για παιδιά.

Εκτέλεση

Οι πιο εύκολες μπάλες cheesecake με 3 υλικά είναι εδώ και μπορείς να τις ετοιμάσεις πανεύκολα. Τρία βασικά υλικά θα χρειαστείς για να φτιάξεις τις μπάλες cheesecake. Αυτά είναι τα μπισκότα αμύγδαλο-σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, το τυρί κρέμα και η κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη από 100% κακάο.

  • Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
  • Συνολικός χρόνος 10 λεπτά
  • Μερίδες 10

Ξεκίνα χτυπώντας στο μούλτι τα μπισκότα σου. Ρίξε τα μπισκότα σε ένα μπολ και ανακάτεψέ τα με το τυρί κρέμα. Ανακάτεψε καλά. Βάλε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Βγάλε από το ψυγείο και σχημάτισε 10 μπάλες.

Βάλε στην κατάψυξη για 1 ώρα. Στο μεταξύ λιώσε την κουβερτούρα σου σε μπεν μαρί. Βούτα την κάθε μπάλα στην κουβερτούρα. Αν θέλεις ρίξε από πάνω λίγο τριμμένο μπισκότο ή ό,τι άλλο θέλεις. Βάλε στο ψυγείο για 1 ώρα ακόμα και απόλαυσε τα cheesecake balls σου.

Tips για τα τρουφάκια μπισκότο με 3 υλικά χωρίς ζάχαρη

Μπορούμε να βάλουμε όποια κουβερτούρα μας αρέσει.

Δροσερά λεμονοτρουφάκια με λευκή σοκολάτα που θα “κολάσουν” μέχρι και τον πιο απαιτητικό

Αν είστε γλυκατζήδες και ιδίως λάτρεις του λεμονιού, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτά τα τρουφάκια λεμονιού με λευκή σοκολάτα!

Παράλληλα, δείτε αυτή τη γρήγορη συνταγή με ζαχαρούχο γάλα για τρουφάκια

Υλικά

  • 250γρμ λευκή κουβερτούρα
  • 5 κ.τ.σ ανάλατο βούτυρο
  • 3 κ.τ.σ κρέμα γάλακτος
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ.τ.σ χυμό λεμονιού
  • ζάχαρη άχνη για το τέλος

Εκτέλεση

  • Σε μπεν μαρί και χαμηλή φωτιά λιώστε τη λευκή σοκολάτα, μαζί με το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος.
  • Μόλις ομογενοποιηθούν, ρίξτε το αλάτι και το χυμό λεμονιού.
  • Αφαιρέστε από το μπεν μαρι, αφήστε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς να ανακατεύετε και σκεπάστε το σκεύος με το μείγμα σας, με μια διάφανη μεμβράνη.
  • Τοποθετήστε το στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.
  • Έπειτα με ένα κουτάλι πάρτε λίγο από το μαλακό μείγμα, πλάστε σε μπάλες. Αν θέλετε τυλίξτε τις με ζάχαρη άχνη όπως στην εικόνα.