ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μακαρόνια κοχύλια με σάλτσα – Το απίθανο τρικ στο βράσιμο των ζυμαρικών

Θα σας λύσει τα χέρια!

Για ζυμαρικά που δεν λασπώνουν, δεν αρκεί να τηρείτε τους χρόνους βρασμού που αναγράφονται στις συσκευασίες. Το μυστικό κρύβεται στο σωστό βράσιμο. Με την ευκαρία, δείτε το πανέξυπνο μυστικό στο βράσιμο για να μην γίνονται «νιανιά»

AD: mytest

Υλικά:

  • 1 πακέτο μακαρόνια κοχύλια
  • σάλτσα ντόματας 
  • 2 κούπες φυστίκια κάσιους
  • 1/2 κούπα νερό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση:

Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.

Ρίχνουμε στα μακαρόνια τη σάλτσα ντομάτας και τα ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα κάσιους, το νερό, το σκόρδο, το πιπέρι και το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν σαν κρέμα.

Ρίχνουμε την σώς μας στα μακαρόνια και ανακατεύουμε να πάει παντού.

Έτοιμα για σερβίρισμα!