Προσκοπικές ντομάτες!

Υλικά:
6 ντομάτες μεγαλούτσικες και ώριμες
6 αυγά
6 κουτ. σουπ. φέτα τριμμένη ή κασέρι.
λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
1. Ανοίγομε τις ντοματούλες μας έτσι όπως ακριβώς το κάνομε όταν πρόκειται να φτιάξομε γεμιστά.
2. Τώρα τις αλατίζομε και πασπαλίζομε με λίγη φέτα τριμμένη ή κασέρι.
Τις στρώνομε σε ένα ταψί την μια κοντά στην άλλη και σπάμε μέσα σε κάθε μια ένα ολόκληρο αυγό.
3. Ραντίζομε με λίγο ελαιόλαδο και βάζομε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
4. Τα αυγουλάκια θα αρχίσουν να σιγοβράζουν μέσα στην κατακόκκινη αγκαλιά της ντομάτας και να σχηματίζουν την πιο απλή και νόστιμη γέμιση του κόσμου. Αν τα προτιμάτε μελάτα μπορέιται να τα βγάλετε 4-5 λεπτά πιο νωρίς από τον φούρνο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΟΝΟΥ: Ανοίξτε τις ντομάτες από νωρίς το πρωί αλατίστε τις και τοποθετείστε τις ανάποδα σε ένα ταψί. Την ψίχα από την ντομάτα ψιλοκόψτε την και τοποθετείστε την σε μικρά σακουλάκια στην κατάψυξη για να την χρησιμοποιήστε σε κάποιο φαγητό.
ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΔΩ