Κέικ γεμιστό με σοκολάτες Mars!

Υλικά
200 γρ. βούτυρο ανάλατο αγελαδινό, λιωμένο
200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
125 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4 αυγά μεσαίου μεγέθους (200 γρ.)
12 μίνι σοκολάτες Μars
75 γρ. κακάο σε σκόνη
Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Φτιάξτε το κέικ. Κοσκινίστε σε ένα μπολ το αλεύρι με το κακάο. Τοποθετείστε τα αυγά με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε τα με το σύρμα (εξάρτημα του μίξερ) στη μεσαία ταχύτητα μέχρι το μείγμα να ασπρίσει και να διπλασιαστεί σε όγκο.
Προσθέστε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο και συνεχίστε το χτύπημα με το σύρμα για μερικά λεπτά ακόμη. Σταματήστε τη λειτουργία του μίξερ, αποσύρετε τον κάδο και ενσωματώστε το μείγμα του κακάο ανακατεύοντας απαλά με μια σπάτουλα σιλικόνης .
Μεταφέρετε το μείγμα σε μια τετράγωνη φόρμα 24×24 εκ. στην οποία έχετε τοποθετήσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος . Βυθίστε ολόκληρες και κάθετα τις σοκολάτες συμμετρικά σχηματίζοντας ένα πλέγμα με τετράγωνα . Ψήστε στο φούρνο στους 180ο C στη μεσαία σχάρα για περίπου 30΄.
Βγάλτε το κέικ από το φούρνο, όταν είναι έτοιμο, και αφήστε το να κρυώσει για 5′ . Ξεφορμάρετε ξεκολλώντας περιμετρικά τις άκρες του χρησιμοποιώντας ένα λεπτό μαχαίρι. Τοποθετείστε το σε μια πιατέλα μέχρι να κρυώσει εντελώς και σερβίρετε.
Tip: Μπορείτε αν θέλετε να γαρνίρετε το κέικ με καραμελωμένα φουντούκια που ταιριάζουν πολύ με τις σοκολάτες Mars.