Στήθη κοτόπουλου με σάλτσα μανιταριών!

Πεντανόστιμα!
Λαχταριστά στήθη κοτόπουλο, με σάλτσα μανιταριών. Ένα υπέροχο πιάτο που θα λατρέψετε!
Υλικά για 4 μερίδες
2 κουταλάκια του γλυκού άμυλο αραβοσίτου
1/2 φλιτζάνι χωρίς λιπαρά γάλα
4 τεμάχια στήθους κοτόπουλου χωρίς κόκαλα
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
200 γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
1/2 μεσαίο κρεμμύδι, λεπτό σε φέτες
1/4 φλιτζάνι κοτόπουλο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη ατάκα του Γιώργου Παπαδάκη: “Τρεις ημέρες δεν πήγα στην εκπομπή. Με είχε πάει…”
1/8 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατέψτε το άμυλο αραβοσίτου με το γάλα μέχρι να γίνει κρεμώδες. Κοπανίστε το κοτόπουλο μέχρι να φτάσει το 1/4 σε πάχος. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Μαγειρέψτε το κοτόπουλο έως ότου δεν είναι πλέον ροζ, 5-6 λεπτά ανά πλευρά.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Το σοκ της παρουσιάστριας όταν είδε την Μαρία Κορινθίου! (video)
Αφαιρέστε από το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι, ζεσταίνετε το βούτυρο σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Σοτάρετε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε το κοτόπουλο, το αλάτι και το πιπέρι. Βράστε. Ανακατέψτε το μείγμα αραβοσίτου και προσθέστε στο τηγάνι. Βράστε. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να γίνει το μείγμα παχύρρευστο, 1-2 λεπτά. Γυρίστε πλευρά το κοτόπουλο και ζεστάνετε.