Το πιο εύκολο και γρήγορο γλυκό: Μους γιαουρτιού με φράουλες!

Είναι ανάλαφρο και δροσερό!
Το γλυκό της ευκολίας που φτιάχνεται στο πι και φι.
Υλικά
500γρ. γιαούρτι στραγγιστό
400ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή (σαν γιαούρτι)
½ -1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη (ανάλογα πόσο γλυκιά τη θέλετε)
1 σφηνάκι limoncelo
ξύσμα από ένα λεμόνι
1 φακελάκι ζελατίνη
Για το σερβίρισμα και τη διακόσμηση
300 γρ. φράουλες κομμένες στη μέση
ζάχαρη άχνη
ξύσμα από ένα λεμόνι
μερικά φυλλαράκια δυόσμου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ξενέρωσε τρελά η Μελίνα που πήγε στους Διάσημους!
Διαδικασία
Διαλύετε τη ζελατίνη μέσα σε ένα μπρίκι με 1/4 του φλιτζανιού κρύο νερό. Όταν μαλακώσει, βάζετε το μπρίκι σε σιγανή φωτιά να ζεσταθεί λίγο και ανακατεύετε να διαλυθεί τελείως η ζελατίνη.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor – spoiler: Διέρρευσαν πλάνα από την ρουμανική τηλεόραση για το σημερινό Ελλάδα – Ρουμανία! (video)
Χτυπάτε το γιαούρτι με τη ζάχαρη, το limoncelo και το ξύσμα λεμονιού σε μια λεκανίτσα με σύρμα.
Προσθέτετε το μίγμα της ζελατίνης και τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε πολύ καλά με σπάτουλα μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μίγμα.
Μεταφέρετε το μίγμα σε γυάλινο μπολ ή το μοιράζετε σε ποτήρια. Αφήνετε τη μους στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ή μέχρι να πήξει. Διακοσμείτε κάθε μους με φρέσκιες φράουλες πασπαλισμένες με λίγη ζάχαρη άχνη και φυλλαράκια δυόσμου.
Πηγή: olivemagazine.gr