ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μπρουσκέτα με πελτέ και λουκάνικο πασπαλισμένη με θυμάρι!

Ένα γρήγορο και πολύ νόστιμο snack, που μυρίζει Ελλάδα.

AD: mytest

Υλικά
6 φέτες από χωριάτικο καρβέλι
6 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
300γρ. λουκάνικο Τρικάλων
2 κουτ. σούπας θυμάρι
12 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας κάππαρη
2 ματσάκια ρόκα για το σερβίρισμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή – βόμβα στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Το κινητό δεν βρίσκεται στην λίμνη! Ποιος το έχει στα χέρια του; (video)

Διαδικασία
Ξεπλένετε την κάππαρη σε κρύο νερό για να φύγει η πολλή αλμύρα. Την ακουμπάτε σε ένα ξύλο κοπής και την ψιλοκόβετε προσέχοντας μην τη διαλύσετε. Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά την ψιλοκομμένη κάππαρη, τον πελτέ και το ελαιόλαδο μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.

Κόβετε το λουκάνικο σε λεπτές ροδέλες. Το ψήνετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς να προσθέσετε άλλα λιπαρά μέχρι να ροδοκοκκινίσει και από τις δύο πλευρές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor – διαρροή: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι; Κωνσταντίνα, Κατερίνα ή Ελένη;

Ψήνετε και τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές. Τις βγάζετε και, όσο είναι ακόμα ζεστές, τις αλείφετε με το μίγμα πελτέ και ελαιόλαδου. Μοιράζετε πάνω τους τις ροδέλες του λουκάνικου, πασπαλίζετε με λίγο θυμάρι και σερβίρετε σε πιατέλα διακοσμώντας με φρέσκα φυλλαράκια ρόκας.

Πηγή: olivemagazine.gr