ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μια υπέροχη συνταγή: Το κέικ των «αγγέλων» που θα σε ξετρελάνει!

Η παρακάτω συνταγή ονομάζεται το κέικ των αγγέλων γιατί έχει πολύ ελαφριά , ονειρεμένη υφή την οποία προσφέρει η αφράτη και φουσκωτή μαρέγκα.

AD: mytest

Θέλει λίγη δουλίτσα αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο και τον χρόνο !

Για το κέικ των αγγέλων θα χρειαστείτε:

1 1/4 της κούπας ‏αλεύρι
1 1/3 της κούπας ‏λευκή ζάχαρη
1/4 της κ.γ. ‏αλάτι
1 1/2 κούπα ‏ασπράδια αυγών
1 κ.γ. ‏κρεμόριο
1/2 κ.γ. ‏εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κ.γ. ‏εκχύλισμα αμυγδάλου

Εκτέλεση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση «βόμβα» από τον ΣΚΑΙ! Έφυγε «νύχτα» το πιο δυνατό χαρτί του σταθμού!

Χτυπάτε τα αυγά μέχρι να γίνουν μια σφιχτή μαρέγκα και στη συνέχεια προσθέτετε το κρεμόριο και το εκχύλισμα βανίλιας και αμυγδάλου.

Περάστε από το κόσκινο μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι. Επαναλάβετε τη διαδικασία 5 φορές.
Ανακατέψτε απαλά τα υγρά με τα στερεά υλικά και στη συνέχεια τοποθετείστε το μείγμα σε φόρμα με τρύπα στη μέση και αποσπώμενη βάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές εξελίξεις με το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη! Αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη!

Τοποθετείτε το κέικ σε κρύο φούρνο. Ανάβετε τον φούρνο και ρυθμίζετε τη θερμοκρασία στους 160 C.

Μαγειρεύετε το κέικ για 1 ώρα μέχρι να πάρει ένα χρυσό-καφέ χρώμα.

Γυρίζετε ανάποδα το κέικ και το αφήνετε να κρυώσει. Όταν κρυώσει καλά το ξεφορμάρετε.