Φτιάξτε μια πεντανόστιμη διπλή μπουγάτσα με σοκολάτα!

Μια πραγματικά εξαιρετική συνταγή: Λαχταριστή, σπιτική μπουγάτσα με σοκολάτα που θα σας ξετρελάνει!
Για τη μπουγάτσα θα χρειαστείτε
4 φύλλα χωριάτικα
6 φύλλα πολίτικα
2 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
250 γρ. βούτυρο γάλακτος
Για την κρέμα θα χρειαστείτε
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Είχε κάνει ασφάλεια ζωής η 32χρονη και την αποζημίωση παίρνει…” – Η μεγάλη αποκάλυψη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη!
150 γρ. Μαύρη ή Καστανή Ζάχαρη
400γρ. εβαπορέ γάλα 2% λιπαρά
1 κ.γ. κανέλα
1/4 κ.γ. αλάτι
100 γρ. Κουβερτούρα σε Σταγόνες
6 αυγά
Άχνη Ζάχαρη για το πασπάλισμα
Κανέλα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρισευτυχισμένοι: Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz απέκτησε το πρώτο τους παιδί!
Βουτυρώνετε ένα πυρίμαχο μακρόστενο σκεύος και απλώνετε εναλλάξ 4 φύλλα Κιχί, βουτυρώνοντας τα και πασπαλίζοντας τα με ζάχαρη και κανέλα.
Ανοίγετε τα πολίτικα φύλλα. Τα σουρώνετε βεντάλια και τα τοποθετείτε κατά μήκος του ταψιού. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο βούτυρο. Ψήνουμε τα φύλλα για περίπου 20′ στους 200°C στον αέρα σε καλά προθερμασμένο φούρνο να ροδίσουν. Σε μπολ χτυπάτε με σύρμα τ’ αυγά και τη ζάχαρη. Προσθέτετε το γάλα την κανέλα, το αλάτι και τα χτυπάτε να ενωθούν.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O “Δαίδαλος” σαρώνει την Ελλάδα: Υδροστρόβιλος “χτύπησε” την χώρα!
Προσθέτετε στην κρέμα τις σταγόνες σοκολάτας. Περιχύνετε το ψημένο φύλλο με την κρέμα. Ξανά ψήνετε για περίπου 25’ μέχρι να κάνει σώμα η κρέμα, να σταθεροποιηθεί και να ροδίσει ελαφρά.
Μόλις την βγάλετε από τον φούρνο, πασπαλίζετε με άχνη και κανέλα. Την σερβίρετε ζεστή.