Η πιο νόστιμη συνταγή: Τούρτα πραλίνα με φράουλες!

Δροσερή τούρτα με πραλίνα και φράουλα που θα αποτελέσει το αγαπημένο επιδόρπιο για μικρούς και μεγάλους.
Για τη τούρτα θα χρειαστείτε
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα
400 ml γάλα
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια
400 ml γάλα
6-7 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα ή Σιρόπι με γεύση Φράουλα
1 Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα
Φράουλες κομμένες σε φέτες
100 γρ. Garni Βανίλια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Είχε κάνει ασφάλεια ζωής η 32χρονη και την αποζημίωση παίρνει…” – Η μεγάλη αποκάλυψη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη!
Για το γλάσο θα χρειαστείτε
40 ml γάλα
1 φάκελος Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες
Για το σιρόπι θα χρειαστείτε
1/2 φλιτζ. τσαγιού νερό
1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. κονιάκ
Για το γαρνίρισμα θα χρειαστείτε
1 φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες
φράουλες
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα σύμφωνα με τη βασική συνταγή.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρισευτυχισμένοι: Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz απέκτησε το πρώτο τους παιδί!
Για το σιρόπι βάζετε σε ένα κατσαρολάκι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση, προσθέτοντας 1 κουταλιά σούπας κονιάκ.
Σε μια πιατέλα τοποθετείτε μια Βάση για Τούρτα με γεύση Σοκολάτα, ραντίζετε με το 1/3 του σιροπιού και απλώνετε την έτοιμη κρέμα. Καλύπτετε με τη δεύτερη βάση και ραντίζετε με το άλλο 1/3 του σιροπιού.
Ετοιμάζετε μια Κρέμα Ζαχαραπλαστικής με γεύση Βανίλια, σύμφωνα με τις οδηγίες, προθέτετε 6-7 κουταλιές σούπας μαρμελάδα φράουλα ή 6-7 κουταλιές σούπας Σιρόπι με γεύση Φράουλα, φράουλες σε κομματάκια και ανακατεύετε.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O “Δαίδαλος” σαρώνει την Ελλάδα: Υδροστρόβιλος “χτύπησε” την χώρα!
Απλώνετε την κρέμα πάνω στην δεύτερη βάση, τοποθετείτε την τρίτη βάση και ραντίζετε με το υπόλοιπο σιρόπι.
Χτυπάτε ένα φάκελο 100 γραμμάρια Garni Βανίλια, σύμφωνα με τις οδηγίες, και καλύπτετε την επιφάνεια και τα πλαϊνά της τούρτας.
Για το Γλάσο: ζεσταίνετε 40 ml (4 κουτ. σούπας) γάλα σε ένα κατσαρολάκι αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε 1 φάκελο Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Γλασάρετε αμέσως.
Για το γαρνίρισμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκιες φράουλες ή Κουβερτούρα σε Νιφάδες.