Κοτόπουλο γεμιστό με πανσέτα: Παραδεισένια γεύση!

Γεύσεις που ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπρος: Προγραμματίζεται η επιστροφή των Μαρωνιτών στα χωριά τους
Γεμίστε ένα κοτόπουλο με ψιλοκομμένη πανσέτα και μυρωδικά και δεν θα χάσετε..
Υλικά
1 κοτόπουλο (περίπου 1 1/2 κιλό)
100γρ. πανσέτα ψιλοκομμένη
1 κουτ. σούπας δεντρολίβανο
1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας μαραθόσπορο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός μέσα στην Λεωφόρο από τον Απόλλωνα Σμύρνης!
Διαδικασία:
Πλένετε το κοτόπουλο μέσα και έξω και το στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας.
Αναμειγνύετε την πανσέτα με όλα τα μυρωδικά, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και τα απλώνετε στην κοιλότητα του κοτόπουλου. Στη συνέχεια ράβετε με κλωστή και βελόνα το άνοιγμα της κοιλιάς.
Ρίχνετε σε ταψί τρεις κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, τοποθετείτε το κοτόπουλο, το περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το ραντίζετε με αλάτι και πιπέρι.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό το σπίτι κοστίζει 4,200,000€ και η θέα του σου κόβει την ανάσα!
Το ψήνετε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς ή όσο χρειαστεί μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Το σερβίρετε ζεστό και το συνοδεύετε με πράσινη δροσερή σαλάτα.
πηγή: msn.com