ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φανταστική ομελέτα φούρνου με φέτα, ντοματίνια και παρμεζάνα

Ένα άκρως καλοκαιρινό φαγητό.

AD: mytest

Αν θέλετε ένα καλοκαιρινό, εύκολο και χορταστικό φαγητό, η παρακάτω συνταγή αποτελεί την ιδανική επιλογή. 
 
Υλικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε την Ήβη Αδάμου που ξέρατε! – Η extreme αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της! (Photo)

6 μεγάλα αυγά

200 γραμμάρια φέτα

250 γραμμάρια ντοματίνια

100 ml γάλα

Ένα ματσάκι δυόσμο

3 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα

30 γραμμάρια κουκουνάρια

έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O παραμυθένιος γάμος της Ρ. Θρασκιά και του Aν. Φωτόπουλου! Οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες από το μυστήριο, το τέλειο νυφικό και η πολυτελέστατη νυφική σουίτα (Photos)

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C. Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε στα αυγά τη φέτα και το δυόσμο αφού την έχουμε ψιλοκόψει και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.

Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε ταψί κατάλληλο για μαγείρεμα στο φούρνο ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε την ομελέτα στο ταψί και ψήνουμε για 10 λεπτά. Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε τις ντομάτες και τα κουκουνάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 10 με 12 λεπτά.