Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα

Γράφτηκε απο Ευαγγελία Βολωνάκη / Διαιτολόγος – ΔιατροφολόγοςΑπό την Επιστημονική Ομάδα του Διαιτολόγου-Διατροφολόγου Ευάγγελου Ζουμπανέα (www.diatrofi.gr)
Να μια νέα πρόταση για να ετοιμάσετε το κοτόπουλο σας. Μία συνταγή που σίγουρα δεν θα σας είναι αδιάφορη
Υλικά:
Ένα φιλέτο κοτόπουλο
Ένα κεσεδάκι γιαούρτι 2%
Μουστάρδα
κάρυ
πιπέρι
μανιτάρια
λουκάνικα κοκτέιλ ή γαλοπούλας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Γι’ αυτό υπάρχει ηλεκτρισμένο κλίμα μεταξύ Αγγελόπουλου – Μισθοφόρου – Μάριου! Τι κρύβεται από πίσω;
Εκτέλεση :
Πανάρουμε τα φιλέτα με μουστάρδα και λίγο πιπέρι και τα βάζουμε στο φούρνο.
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια κ τα λουκάνικα να ”μαραθούν” λίγο (κατεβάζουν τα υγρά )
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε γιαούρτι και μουστάρδα (όσες κουταλιές γιαούρτι τόσες μουστάρδα)
Αφού ψηθεί το κοτόπουλο το βάζουμε στο αντικολλητικό μαζί με τα υπόλοιπα υλικά ρίχνουμε κ την ”σως” γιαουρτιού και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν τα υλικά!
Σερβίρουμε και προσθέτουμε το κάρυ στο τέλος!!!