Θα σας τρελάνει! Μοσχαράκι κοκκινιστό και…παραδοσιακό!

Δείτε αναλυτικά την συνταγή στο Athensmagazine.gr:
Υλικά
1.300γρ. περίπου μοσχαράκι ελιά, σε κομμάτια
1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
3 ντομάτες ώριμες, ξυσμένες στον τρίφτη ή 1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ
1-2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας, διαλυμένο σε 1 φλιτζάνι νερό
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
3-4 κόκκους μπαχάρι
1 ξυλάκι κανέλας
2 φύλλα δάφνης
αλάτι, πιπέρι
Γαρνιτούρα
πατάτες τηγανητές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συνταγή της ημέρας: Μακαρόνια ογκρατέν με 4 τυριά!
Διαδικασία
Βράζετε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της.
Ρίχνετε την κινόα σε μπολ, προσθέτετε τα ντοματίνια, τις ελιές, την κάπαρη, λίγο αλάτι και ανακατεύετε. Σπάτε τον τόνο σε μεγάλα κομμάτια και τον ρίχνετε στη σαλάτα.
Χτυπάτε το ελαιόλαδο με το λεμόνι, το μπούκοβο και τα μυρωδικά και περιχύνετε την σαλάτα.
Ανακατεύετε προσεκτικά και σερβίρετε.