Νηστίσιμα σοκολατάκια με καρύδι και κάστανο!

Δείτε στο Athens Magazine την υπέροχη και πανεύκολη συνταγή για νηστίσιμα σοκολατάκια με κάστανο, για τα οποία θα χρειαστέιτε:
500 gr κάστανα
250 gr καρύδια
200 gr κουβερτούρα
125 gr μαργαρίνη
100 gr άχνη ζάχαρη
μισό σφηνάκι κονιάκ
τρούφα για επικάλυψη
Για την εκτέλεση της συνταγής, ακολουθείστε τις οδηγίες:
Κόβουμε τις κορυφές από τα κάστανα και τα βράζουμε. Στη συνέχεια αφούτα καθαρίσουμε πολύ καλά τα πολτοποιούμε με ένα πηρούνι. Θρυμματίζουμε τα καρύδια στο μούλτι και τα ανακατεύουμε καλά με το κάστανο. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε τη μαργαρίνη, το κονιάκ και την άχνη ζάχαρη. Προσθέτουμε το μίγμα στο κάστανο με τον καρύδι, ανακατεύουμε καλά για να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα. Βάζουμε το μίγμα μέσα στο ψυγείο για 15 λεπτά περίπου μέχρι να σφίξει λίγο Με ένα μικρό κουταλάκι παίρνουμε ποσότητα από το μίγμα και πλάθουμε μπαλάκια.
Τέλος τα μπαλάκια τα ρίχνουμε μέσα στην τρούφα ώστε να έχουμε ομοιόμορφη επικάλυψη και τα βάζουμε σε χαρτάκια για σοκολατάκια. Διατηρούνται στο ψυγείο.
Για περισσότερα Γλυκά Μυστικά, κάντε κλικ εδώ