Πανεύκολες και πεντανόστιμες τηγανίτες με μήλο!!

Δείτε στο Athens Magazine την υπέροχη και γρήγορη συνταγή για τηγανίτες με μήλο, που θα λατρέψετε!
Θα χρειαστείτε:
3 μήλα καθαρισμένα και περασμένα στο μούλτι για ελάχιστο (πατάμε το κουμπί στιγμιαία 3-4 φορές, ίσα να κοπούν μικρά κομματάκια, όχι να λιώσουν)
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγο σόδα υγρή (αναψυκτικό) 130γρ. περίπου
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια (προαιρετικά)
1 κοφτό κουταλάκι τσαγιού κανέλα
ελάχιστο αλάτι
καλαμποκέλαιο ή κάποιο σπορέλαιο για το τηγάνισμα
άχνη και κανέλα για πασπάλισμα
Για την εκτέλεση, απλά, ακολουθείστε τις οδηγίες
Φτιάχνουμε ένα χυλό με το αλεύρι, τη σόδα, τη ζάχαρη, το αλάτι και τη κανέλα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα καρύδια και τα μήλα και ανακατεύουμε ξανά. Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα, τις γυρίζουμε να ροδίσουν οι μηλοτηγανίτες και από τις δυο πλευρές. Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και μόλις χλιαρύνουν λίγο πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα.