Μοναδικός κορμός…ινδοκάρυδο με γλυκό του κουταλιού!

Για να φτιάξετε αυτή την υπέροχη πρόταση του Athens Magazine, θα χρειαστείτε:
1 πακέτο βούτυρο (250 γρ)
1 πακέτο τριμμένο ινδοκάρυδο (125 γρ)
2 πακέτα μπισκότα (πτι μπερ)
2 κουταλιές άχνη ζάχαρη
γλυκό κουταλιού (ό,τι προτιμάτε)
Για την εκτέλεση, απλώς ακολουθείστε τις οδηγίες:
Λιώνουμε το βούτυρο και θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε κομμάτια. Ανακατεύουμε μεταξύ τους με το χέρι και ρίχνουμε την άχνη και το ινδοκάρυδο να γίνουν όλα μία μάζα. Σε μακρόστενη φόρμα κέικ, στρώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τη μισή γέμιση.
Ρίχνουμε μια στρώση γλυκό κουταλιού και σιρόπι, ενώ τοποθετούμε και την υπόλοιπη γέμιση. Κλείνουμε τη λαδόκολλα και βάζουμε το γλυκό στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Όταν παγώσει, το αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα και διακοσμούμε με γλυκό κουταλιού.