Το πιο νόστιμο ελαφρύ επιδόρπιο! Γιαούρτι με ταχίνι και φρούτα!

Για να φτιάξετε το μοναδικό αυτό επιδόρπιο, που σας προτείνει το Athens Magazine, θα χρειαστείτε:
AD: mytest
8 κ.σ στραγγιστό γιαούρτι
2 -3 κ.σ ταχίνι
8 φέτες λεπτές κόκκινου μήλου με τη φλούδα
4-6 φέτες λεπτές πράσινου μήλου με τη φλούδα
φράουλες
ξύσμα κουβερτούρας
χυμό λεμόνι (προαιρετικά)
Για την εκτέλεση, ακολουθήστε τις οδηγίες!
Βάζουμε το γιαούρτι σε πιάτο περιφερειακά αφήνοντας κενό το κέντρο. Στο κέντρο του πιάτου βάζουμε το ταχίνι.Τοποθετούμε τα μισοφέγγαρα μήλου περιφερειακά στο γιαούρτι με τη φλούδα να προεξέχει.
Κόβουμε στη μέση τις φράουλες και στολίζουμε το πιάτο.
Ρίχνουμε το ξύσμα κουβερτούρας.