Οινοκεντρική πρόταση εξόδου σε 4 εστιατόρια της πόλης από 1η έως 3 Μαρτίου

H έξυπνη οινοκεντρική πρόταση εξόδου από την «TSANTALI Wines & Spirits» συνεχίζεται και το Μάρτιο με τέσσερα νέα εστιατόρια. Συνδυασμός γεύσης και επιλεγμένων οίνων σε προνομιακές τιμές
Η πρωτοβουλία “WINEnot?” της οινοποιίας «TSANTALI» αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από τους ερασιτέχνες αλλά και τους έμπειρους οινόφιλους καταναλωτές.
Η οινοκεντρική πρόταση εξόδου, συνεχίζεται τον Μάρτιο, και η ατζέντα του περιλαμβάνει menu τεσσάρων νέων επιλεγμένων εστιατόριων, παρέα με οίνους TSANTALI. Κάθε εστιατόριο, το οποίο ξεχωρίζει στη κατηγορία του, προσφέρει ένα πλήρες menu τεσσάρων έως έξι πιάτων συνοδεία επιλεγμένων οίνων TSANTALI σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή κατά άτομο. Το “WINEnot?” ανανεώνει την επιλογή εστιατορίων κάθε μήνα, φροντίζοντας να καλύπτει διαφορετικές κουζίνες, περιοχές της Αθήνας αλλά και γκάμα τιμών.
2 ΜΑΖΙ (μοντέρνα διεθνής κουζίνα)
Από Τρίτη 1 έως και Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011
Νίκης 48 Πλάκα, 210 3222839
ΜΕΝΟΥ 5 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 35€ / άτομο
Συνοδευόμενος οίνος: KANENAS Λευκός, Ροζέ & ΜΕΤΟΧΙ Χ Ερυθρός
CABRIO (σύγχρονη, ελληνική μεσογειακή κουζίνα)
Από Τρίτη 8 έως και Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011
Τετάρτη 9 Μαρτίου, Παρασκευή 11 Μαρτίου & Κυριακή 13 Μαρτίου (μεσημέρι)
Καστοριάς 34-36 πολυχώρος “Αθηναΐς”, Βοτανικός, 210 3480000
ΜΕΝΟΥ 5 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 25€ / άτομο
Συνοδευόμενος οίνος: KANENAS Λευκός, Ροζέ, Ερυθρός
ENOTECA (ιταλική κουζίνα)
Από Δευτέρα 14 έως και Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011
Λεωφ. Πεντέλης 113 Χαλάνδρι, 210 6890238
ΜΕΝΟΥ 4 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 35€ / ΑΤΟΜΟ
Συνοδευόμενος οίνος: ΜΕΤΟΧΙ Χ Λευκός, Ερυθρός
ΕΔΩΔΗ (μοντέρνα, διεθνής κουζίνα)
Από Δευτέρα 28 έως και Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011
Βείκου 80 Κουκάκι, 210 9213013
ΜΕΝΟΥ 6 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 34€ / άτομο
Συνοδευόμενος οίνος: KANENAS Λευκός, Ερυθρός
2 ΜΑΖΙ
Οι chef Γιάννης Μπαξεβάνης και Ηλίας Γώγος επιστρέφουν στην κουζίνα και καταστρώνουν μαζί παιχνίδια γευστικών πειραματισμών, συναγωνίζονται, θυμούνται ξεχασμένα υλικά, εμπνέονται, χαίρονται όπως τα μικρά παιδιά… και οι 2Μαζί ανακαλύπτουν ξανά το μαγικό κόσμο της γευστικής δημιουργίας.
ΜΕΝΟΥ:
– Σούπα σε κούπα εσπρέσο, ζωμός καραβίδας με κρέμα βανίλιας Μαδαγασκάρης.
-Τριπλή γεύση σαλάτας με πολύχρωμα φύλλα κατσικίσιο τυρί ,προσούτο και εξωτικά φρούτα σε βινεγκρετ ρόδι
– Απαλή φάβα με τσιπς γαρίδας και βινεγκρετ ρόκας, μαρινε κολοκυθάκια με δυόσμο μέλι και σολομό.
-Λαβράκι σε στρώμα από τραγανά σπαγγέτι λαχανικών με σάλτσα μοσχάτο Αλεξάνδρειας Chardonnay με σαφραν η φιλέτο ψαρονέφρι γεμισμένο σύκα, γραβιέρα, σε αρωματική σάλτσα κανέλας και κόκκινου κρασιού “ΜΕΤΟΧΙ Χ”
-Γλυκό φοντάν σοκολάτας με παγωτό βανίλιας και σφηνάκι με φρούτα και μουελε σοκολάτα φουντούκι.
CABRIO
Ένα καινούργιο εστιατόριο με χαρούμενη, φρέσκια ατμόσφαιρα και κουζίνα ελληνομεσογειακή. Πίσω από την αισθητική του χώρου κρύβεται αρχιτέκτονας Tom Gazetas, ο οποίος εμπνεύστηκε από το Camden Lock, εξ ου και οι φωτογραφίες-πορτρέτα των ανθρώπων της διάσημης λονδρέζικης αγοράς. Όσο για το ασκεπές Volkswagen που κρέμεται από το ταβάνι, εξηγεί περιγραφικότατα το όνομα.
ΜΕΝΟΥ:
– Σαλάτα με λάχανο και καρότο με γλυκό λαδολέμονο και σταφίδες
– Φάβα με τηγανητή κάπαρη
– Κιμαδόπιτα με παραδοσιακό φύλο γιούφκα
– Κοτόπουλο με αρωματική κρούστα από φιστίκι Αιγίνης
-Cheesecake αρωματισμένο με λεμόνι
ENOTECA
Δημιουργός της… ο Κώστας Τουλουμτζής, ιδρυτής και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων από το 1997, πτυχιούχος Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πίζας στην Ιταλία, με δεκαπενταετή εμπειρία στο εστιατόριό του σ’ αυτή τη μικρή πόλη της Τοσκάνης.
ΜΕΝΟΥ:
-Σαλάτα ανάμεικτη με ξινόμηλο και πορτοκάλι
-Ρίζότο με μανιτάρια πορτσίνι και σύγκλινο Μάνης
-Ταλιάτα από κόντρα Αργεντίνής ή Γαρίδες σε κονιάκ με πουρέ σελινόριζας
-Τάρτα με κρέμα λεμονιού ή Τιραμισού Espresso
– Επιδόρπιος οίνος (Μοσχάτος Λήμνου Τσάνταλη)
ΕΔΩΔΗ
Μέσα απο μια δημιουργική πορεία και με πολλές τιμητικές διακρίσεις, ο Ειδήμονας της haute cuisine chef ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΥΤΡΙΒΗΣ σας ταξιδεύει στον μαγευτικό κόσμο της διεθνούς δημιουργικής κουζίνας. Η εδωδή επίσης έχει κερδίσει το Βραβείο της εξαιρετικής λίστας ελληνικών κρασιών από το Αμπελοτόπι, πιστοποιώντας τη συμμετοχή του στο δίκτυο ΕλλΟινικό εστιατόριο.
MENOY:
– Amuse bouche
-Μαριναρισμένο ρολό σολομού γεμισμένο με κρέμα αγριοράπανου και φινόκιο με σως σόγιας
– Σούπα γλυκιάς κολοκύθας με κολοκυθόσπορους και αρωματικά βότανα
-Μοσχαρίσιο φιλέτο σε λεπτές φέτες, γεμισμένο με μους μανιταριών, τυλιγμένο σε φύλλο κρούστας με σως από μαυροδάφνη
-Μους μαστίχας με κανταίφι, αλεσμένο φιστίκι Αιγίνης και σως από ιβίσκο
– Mignardises
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
– Τα μενού και οι ειδικές τιμές του “WINEnot?” ισχύουν αποκλειστικά κατά τις ημέρες της προσφοράς ανά συνεργαζόμενο σημείο και αφορούν αποκλειστικά στο συνδυασμό με τον οίνο TSANTALI
– Ο καταναλωτής δε μπορεί να ζητήσει τροποποιήσεις στο παρεχόμενο μενού
– Η δωρεάν παροχή οίνου TSANTALI αφορά σε:
1 φιάλη ανά 2 άτομα
2 φιάλες ανά 3-5 άτομα
3 φιάλες από 6-8 άτομα
– Για οποιαδήποτε επιπλέον κατανάλωση γίνεται χρέωση βάσει τιμών καταλόγου εστιατορίου