ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΠΙΤΙ

Μαρινάδα «νέκταρ»: Η συνταγή για να απογειώσετε το κρέας σας την Τσικνοπέμπτη με 3 υλικά

Θα σας τρέξουν τα σάλια

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και ήδη σκεφτόμαστε τα ζουμερά και καλοψημένα κρέατα που θα γευτούμε με την παρέα. Γίνεται να λείψει μία νόστιμη μαρινάδα που θα απογειώσει τα ψητά σας; Όχι βέβαια! Για αυτό και σας προτείνουμε την υπέρτατη μαρινάδα για μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας. Με την ευκαιρία, δείτε το μαγαζί «όαση» του κρέατος.

AD: mytest

Βήματα

  • Ανακατεύουμε: 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κουτ. γλυκού θυμάρι και ρίγανη, 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό και αλατοπίπερο.
  • Μαρινάρουμε στο ψυγείο 2-12 ώρες.

Στεγνή μπριζόλα: Το συχνό λάθος που κάνουμε όλοι και χάνει τα ζουμιά της στο ψήσιμο

Είναι αγαπημένες, είτε στο φούρνο, είτε στο τηγάνι, είτε στη κατσαρόλα. Αλλά ποίο είναι το σύνηθες λάθος που κάνουμε πολλοί όταν μαγειρεύουμε μπριζόλες; Τις τρυπάμε με το πιρούνι για να δούμε αν είναι έτοιμες και τελικά τι καταφέρνουμε; Να χάνουν όλα τους τα υγρά. Με την ευκαιρία, δείτε τη συνταγή για μπριζόλες μοσχαρίσιες σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού

Ο σωστός τρόπος, για να μη χάσει το κρέας τα πολύτιμα υγρά του, είναι να το πιέσετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Αν βρείτε αντίσταση και δείτε σταγόνες στην επιφάνεια του κρέατος, τότε έχει ψηθεί.

Ακολουθήστε αυτή τη τη συμβουλή και θα μας θυμηθείτε