ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΠΙΤΙ

«Μελένιες» χοιρινές μπριζόλες: Το μυστικό στο μαρινάρισμα για νόστιμο αποτέλεσμα

Θα σας τρέχουν τα σάλια!

Ζουμερές πανσέτες ή χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες με μυρωδικά, που θα ψήσετε στο BBQ και θα σερβίρετε παρέα με παγωμένη μπύρα, για να πιουν όλοι στην υγειά του ψήστη! Με την ευκαιρία, δείτε εδώ τα κορυφαία μυστικά των ειδικών για τις πιο ζουμερές μπριζόλες στον φούρνο.

AD: mytest

Υλικά

  • Χοιρινές μπριζόλες ή πανσέτες
  • αλάτι,πιπέρι,κόκκινο πιπέρι,μπούκοβο γλυκό
  • 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  • 3 ξερά κρεμμύδια πολτοποιημένα
  • ηλιέλαιο
  • μουστάρδα

Εκτέλεση

Για 1 κιλό κρέας βάζουμε μία κουταλία της σούπας αλάτι.τα άλλα μπαχρικά κατα τη κρίση μας.

Προσθέτουμε και σκόρδο, κρεμμύδι πολτοποιημένα μέσα, 2-3 κουταλιές μουστάρδα και ηλιέλαιο γύρω στα 500γρ.

Ανακατεύουμε να πάνε παντού τα υλικά και αφήνουμε στο ψυγείο για 12-13 ώρες περίπου.

Τα παίρνουμε την άλλη μέρα και τα ψήνουμε στο μπάρμπεκιου.

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τις πατάτες τηγανητές: Αυτή είναι η ιδανική σάλτσα που θα τις απογειώσει

Κέτσαπ, μαγιονέζα, μουστάρδα ή όλα αυτά αναμειγμένα μαζί σε μια ροζ σάλτσα, αυτές είναι οι βασικές sauce με τις οποίες συνοδεύουμε τις αγαπημένες μας τηγανητές πατάτες. Και είναι μια χαρά.

Όταν όμως έχεις την συνταγή για την πιο νόστιμη σάλτσα που έχεις δοκιμάσει ποτέ μαζί με πατατούλες, τι να σου πει η κέτσαπ; Θα χρειαστείτε ελάχιστο χρόνο και πάνω κάτω τα ίδια υλικά, αλλά μόλις βουτήξετε την πρώτη τηγανητή πατάτα στην παρακάτω special sauce, πιστέψτε μας, δεν υπάρχει επιστροφή. Με την ευκαιρία, δείτε την συνταγή για χωριάτικη τυρόπιτα με γέμιση από 3 τυριά.

Υλικά

  • 1/4 κούπας μαγιονέζα
  • 2κ.σ. κέτσαπ
  • 1κ.γ. ξίδι
  • 1/2κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1/2κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση

  • Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ρυθμίστε τη γεύση όπως τη θέλετε (λίγο πιο καυτερή, λίγο πιο γλυκιά κλπ).
  • Φυλάξτε την sauce σε αεροστεγώς κλεισμένο βάζο μέχρι και για 3 μέρες.