Παραψήθηκε η μπριζόλα σας; Με αυτό το πανεύκολο κολπάκι θα τη κάνετε πιο ζουμερή

Το νόστιμο tip!
Το ψητό κρέας μας αγχώνει πάντα, όταν είναι να το μαγειρέψουμε και αυτό γιατί δεν ξέρουμε πως θα πετύχουμε το τέλειο ψήσιμο, ώστε να μην στεγνώσει.
AD: mytest
Η παντοτινή απορία είναι “τι να κάνω για να μην σκληρύνει το κρέας στο μαγείρεμα;”
Παράλληλα, δείτε γιατί δεν πρέπει να τρυπάτε το κρέας όταν το μαγειρεύετε
Το κρέας που ψήνεται περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται είναι στεγνό. Για να του δώσετε, λοιπόν, γεύση και να το κάνετε πιο ζουμερό, μπορείτε να το περιχύσετε με μία σος. Μια ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μισό λεμόνι, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλιά μαγιονέζα και 1 κουταλιά μουστάρδα.