Το σκηνοθετικό λάθος στο “Παρά Πέντε” που κανείς δεν είχε δει – Βγάζει μάτι

Το είχατε παρατηρήσει;
Το «Παρά Πέντε» αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και αλάνθαστο.
Κι όμως στην δημοφιλή σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη υπήρξαν κάποια σκηνοθετικά λάθη. Μικρά βέβαια αλλά… υπήρξαν, όπως και στο Κωνσταντίνου και Ελένης.
Δείτε τα στα βίντεο που συγκέντρωσε χρήστης του YouTube:
Θυμάστε την κόρη της Ζουμπουλίας από το Παρά Πέντε; Δείτε πώς είναι σήμερα
Η Πετρούλα Χρήστου είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στο θέατρο, στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου αλλά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της “Άννας” στο “Παρά Πεντε” όπου υποδυόταν την “κόρη της Ζουμπουλίας”.
Σήμερα, η ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Αφού εργάστηκε στην Αθήνα, αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό και έτσι, από το 2015 ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Παρ’ όλο που δεν έχουν περάσει και τόσα πολλά χρόνια από τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Γιώργου Καπουτζίδη, η ηθοποιός έχει αλλάξει τόσο πολύ που δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο ίδιος. Πώς είναι σήμερα η “Άννα”; Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε κάποιον ηθοποιό από την αγαπημένη σειρά και μένουμε άφωνοι, δείτε εδώ την “κοντή” νύφη της Θεοπούλας που ποζάρει με μαγιό.
“Επέλεξα να φύγω στο εξωτερικό γιατί ήθελα μία αλλαγή στη ζωή μου. Το Λονδίνο, γνωστό για την πολυπολιτισμικότητά του, αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για καλλιτέχνες. Στόχος μου είναι να εξελιχθώ. Βελτιώνω τις γνώσεις μου στις ξένες γλώσσες, μαθαίνω καινούργια πράγματα, γνωρίζω κόσμο από παντού. Φέτος έχω βάλει στόχο να ασχοληθώ σοβαρά με μαθήματα υποκριτικής. Σεμινάρια για το θέατρο, για τον κινηματογράφο, για την υποκριτική μπροστά στην κάμερα. Υπάρχουν ένα σωρό καινούργια πράγματα να μάθω! Και μέθοδοι υποκριτικής που θέλω να δουλέψω για να βελτιωθώ ως ηθοποιός”, λέει η ίδια στην Espresso.
Εκτός, όμως,από την υποκριτική, η Πετρούλα ασχολείται και με την συγγραφή, ενώ έχει αλλάξει και τρόπο ζωής, καθώς γυμνάζεται τακτικότερα και σταμάτησε να τρώει κρέας.
Δείτε πώς είναι σήμερα: