ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΟΜΟΡΦΙΑ & ΥΓΕΙΑ

Απίθανο κόλπο για να τρως σκόρδο άφοβα χωρίς να μυρίζει το στόμα σου

Κι όμως, σου έχουν τη λύση!

Αγαπάμε το σκόρδο, το οποίο πέρα από γεύση στο φαγητό μας είναι ένα από τα superfoods! Το μεγάλο αρνητικό, όμως, από την άλλη είναι η κακή αναπνοή, που δημιουργεί. Επειδή όμως πέραν του ότι προσδίδει μια έξτρα ένταση στα φαγητά μας, έχει και πάμπολλες ευεργετικές ιδιότητες που αυτομάτως το κάνει απαραίτητο για την υγεία μας, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε το θαυματουργό ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι. 

AD: mytest

Υπάρχει ένα κόλπο, όμως, εύκολο για να διώξει την άσχημη μυρωδιά μακριά. Ποιο είναι αυτό;

Το μήλο. Αρκεί, λοιπόν, για να απαλλαγείτε από τη δυσάρεστη αυτή κατάσταση, να φάτε ένα μήλο, ωμό φυσικά.

Ένα ένζυμο που περιέχει το μήλο δρα ως φυσικό αποσμητικό για ένα άλλο συστατικό που περιέχει το σκόρδο.

Μυρωδιά σκόρδου στο στόμα

Βάζει 1 σκόρδο μέσα στο ζεστό γάλα και το πίνει – Το απόλυτο μυστικό της γιαγιάς

Ξέρετε τι θα συμβεί αν πείτε ζεστό γάλα μαζί με σκόρδο; Το Athensmagazine.grμετά το κόλπο με το σκόρδο και το μέλι, έμαθε και σας παρουσιάζει παρακάτω όσα πρέπει να ξέρετε για το σκορδόγαλο.

Πολλά φρούτα, λαχανικά και μπαχαρικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων υγείας, χωρίς να απαιτείται κάποια άλλη παρέμβαση. Παρακάτω, αναφέρεται μία συνταγή για ένα ποτό που δρα ως φάρμακο και συνεισφέρει αποτελεσματικά στη διατήρηση της συνολικής υγείας. Το ποτό αυτό ονομάζεται σκορδόγαλο, καθώς για την παρασκευή του είναι απαραίτητη η ανάμειξη σκόρδου με ζεστό γάλα.

Υλικά που χρειάζονται για την προετοιμασία του:

  • 500 ml γάλα
  • 10 σκελίδες ξεφλουδισμένου και ψιλοκομμένου σκόρδου
  • 2/3 του κουταλιού του γλυκού ζάχαρη
  • 250 ml νερού

Προετοιμασία:

  • Μέσα σε μία κατσαρόλα, χύστε το νερό και το γάλα. Στη συνέχεια, προσθέστε το σκόρδο και βάλτε την κατσαρόλα στη φωτιά. Περιμένετε μέχρι το μείγμα να αρχίσει να βράζει. Διατηρήστε τη φωτιά σε μέτρια θερμότητα.
  • Μη σταματάτε να ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να εξατμιστεί και να φτάσει στο 1/3 της αρχικής του ποσότητας. Αποστραγγίστε και προσθέστε τη ζάχαρη στο μείγμα. Το ποτό αυτό είναι καλύτερο όταν σερβίρεται ζεστό.