ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Βραδιά μοσχαρίσιου κρέατος με 8 πιάτα στα €19 από τη Μυρσίνη Λαμπράκη στο Bierkeller

Μία έκπληξη περιμένει τους φίλους μοσχαρίσιου κρέατος την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 στο beer restaurant “Bierkeller”.

AD: mytest

Η σεφ και συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη και ο σεφ του Bierkeller Γιάννης Σαββίδης μαγειρεύουν οκτώ  διαφορετικές συνταγές με επιρροές από όλο τον κόσμο με κύριο υλικό το μοσχαρίσιο κρέας.

Οι καλεσμένοι του Bierkeller θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ορισμένες ή και τις οκτώ  γεύσεις από τον μπουφέ μας και φυσικά να τις συνοδεύσουν με τις μπύρες που ταιριάζουν γευστικά και αναδεικνύουν τα προσφερόμενα εδέσματα.

Η Μυρσίνη και ο Γιάννης θα ετοιμάσουν:

  1. Γκούλας μοσχαράκι (Ουγγαρία)
  2. Τρυφερά μοσχαρίσια μάγουλα στιφάδο με κρεμμυδάκια και κάστανα (Κρήτη)
  3. Μοσχάρι λεμονάτο με κονιάκ και καραμελωμένα καρότα (Γαλλία)
  4. Μοσχάρι αυγολέμονο με άγρια και μυριστικά χόρτα (καυκαλίδες, μυρώνια, μάραθα,λάπαθα) (Ελλάδα)
  5. Μοσχαρίσια γλώσσα με μουσταρδολεμονάτη σάλτσα κάπαρης (Ιταλία)
  6. Πέρσικο πιλάφι με αρωματικό μπασμάτι, μοσχαρίσιο κιμά, κουκουνάρι και φακές (Ιράν)
  7. Μοσχάρι στη γάστρα αρωματισμένο με υγρό καπνό, καρότο και κρεμμύδι ψημένο σε μαύρη μπύρα (Βέλγιο – Αυστρία)
  8. Πίτα του βοσκού, μοσχαρίσιες μπουκιές με κρούστα από πουρέ πατάτας και παλαιωμένο τσένταρ (Αγγλία)

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή στο “Bierkeller” για μία degustation μοσχαρίσιου κρέατος που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τηλ. κρατήσεων: 210 62 51 536
Τιμή μπουφέ/άτομο: 19 €