Νηστίσιμη μους…σοκολάτα!

Δείτε στο Athens Magazine την υπέροχη αυτή συτναγή, για την οποία θα χρειαστείτε ΜΟΝΟ:
AD: mytest
400 γρ. κουβερτούρα σε κομμάτια
200 γρ. νερό
Για την εκτέλεση της συνταγής, ακολουθείστε τις οδηγίες:
Βράζουμε το νερό και το ρίχνουμε πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Μετά χτυπάμε στο μίξερ για 5’ μέχρι να αφρατέψει.
Για περισσότερα Γλυκά Μυστικά, κάντε κλικ εδώ
Το πιο υγιεινό μπισκότο του πλανήτη: Δες πως θα φτιάξεις το… σοκολατένιο αβοκάντο (Συνταγή)