Μία συνταγή «όνειρο»: Φτιάξτε το πιο νόστιμο υγρό σοκολατένιο κέικ!

Ένα φανταστικό γλυκό!
Λαχταριστό σοκολατένιο κέικ, το οποίο «φτιάχνει» τη δική του σοκολατένια σος ενώ ψήνεται!
Το καταπληκτικό αυτό κέικ σερβίρεται ιδανικά με διάφορες γεύσεις παγωτών: βανίλια, σοκολάτα, φράουλα, μέντα και πολλά άλλα. Εσείς ακόμα να το φτιάξετε
Για το υγρό κέικ σοκολάτα θα χρειαστείτε
1 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3/4 φλιτζ. ζάχαρη
2 κ.σ. +1/4 φλιτζ (ξεχωριστά και όχι μαζί) κακάο σε σκόνη
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/4 κ.γ. αλάτι
1/2 φλιτζ. γάλα
2 κ.σ. σπορέλαιο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 φλιτζ. καστανή ζάχαρη
1 & 3/4 φλιτζ. ζεστό νερό
Εκτέλεση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Μόνη της στην μπανιέρα γέννησε η 22χρονη φοιτήτρια!
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 C.
Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τις 2 κ.σ. κακάο, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, τη βανίλια, το γάλα και το σπορέλαιο. Το μείγμα σας θα είναι αρκετά παχύρευστο, μη φοβηθείτε!
Ρίξτε το μείγμα σας σε μία φόρμα για κέικ ή σε ένα τετράγωνο βαθύ ταψί ψησίματος.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Το βιολετί jumpsuit της Τατιάνας Στεφανίδου που έκλεψε τις εντυπώσεις!
Ανακατέψτε την καστανή ζάχαρη με το 1/4 φλιτζ. κακάο. Κατόπιν περιχύστε το πάνω από το μείγμα σας, στο ταψί.
Τέλος ρίξτε πάνω από το τελικό σας μείγμα το ζεστό νερό και ψήστε για 30-35 λεπτά.
Σερβίρεται αυστηρά με παγωτό της αρεσκείας σας!