ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τα πιο ζουμερά και λαχταριστά μπιφτέκια με 3 μυστικά

Υπέροχα

Τα πιο ζουμερά και λαχταριστά μπιφτέκια με 3 μυστικά!

AD: mytest

Απίθανα μπιφτέκια με κύμινο και μάραθο!

Υλικά συνταγής:

  • 500 γ μοσχαρίσιο 500γ χοιρινό
  • 2 κρεμμύδια στον τρίφτη
  • 1 δοντάκι σκόρδο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι η μισό μισό με νοστιμιά
  • 2 κουταλάκια ρίγανη
  • 1κτγ γλυκό κόκκινο πιπέρι
  • 1/3 του κουταλιού μαύρο πιπέρι
  • 3 κουταλάκια της σούπας λάδι
  • ψωμί η φρυγανιά 100γρ
  • 1/2 κτγ μουστάρδα
  • 1/2κτγ κύμινο
  • 1/3 κτγ μπαχάρι τριμμένο
  • 2 κτγ μπεκιν
  • 1 κτγ ξύδι
  • προαιρετικό 2 αυγά

Δείτε την εκτέλεση:

Τρίψτε με ένα κρεμμύδι την σχάρα και φτιάξτε τα καλύτερα μπιφτέκια – Το κρυφό μυστικό που δεν γνωρίζατε

Το μπάρμπεκιου αν και σε όλους αρέσει, μπορεί να γίνει αρκετά αγχωτικό και κουραστικό. Πολλές φορές μπορεί να αποτύχει κιόλας, για αυτό και σας βρήκαμε το μυστικό για καλύτερο ψήσιμο στα μπιφτέκια.

Τρίψτε με ένα κρεμμύδι την σχάρα και ψήστε τα μπιφτέκια ή τις μπριζόλες και αποφύγετε να βάλετε τριμμένη ντομάτα μέσα στον κιμά, για τον λόγο που θα δείτε εδώ.

Με το κρεμμύδι τα κρέατα σας θα κολλάνε λιγότερο στη σχάρα και εκτός από αυτό, το κρεμμύδι θα δώσει πολύ ωραία γεύση σε ότι και να βάλετε.

Βάζετε δυόσμο στα μπιφτέκια σας; Να γιατί δεν πρέπει να το ξανακάνετε!

Τα μπιφτέκια μπορεί θεωρητικά να είναι από τα πιο απλά γεύματα που μπορεί να φτιάξει ακόμη και ένας… ερασιτέχνης. Έχουν όμως κι αυτά τα μικρά τους μυστικά και κάποια λάθη που θα πρέπει να αποφύγουμεΔείτε εδώ για ποιο λόγο να μην ξαναβάλετε τριμμένη ντομάτα στα μπιφτέκια σας. 

Πολλοί είναι εκείνοι που συνηθίζουν εκτός από μπαχαρικά στα μπιφτέκια τους να βάζουν και μυρωδικά όπως δυόσμο ή μαϊντανό. Αυτό όμως είναι ένα μέγιστο λάθος που μπορείτε να κάνετε! Ο λόγος;

Αν θέλετε να διατηρήσετε την κουζίνα και τη μαγειρική σας παραδοσιακή τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως τέτοιου είδους μυρωδικά κανονικά χρησιμοποιούνται στους κεφτέδες, μια “παραλλαγή” των μπιφτεκιών σε μια πιο… βαριά εκδοχή τους με περισσότερα μπαχαρικά και κυρίως περισσότερο… λάδι!