Μπουκίτσες σφολιάτας γεμιστές με τυρί και λουκάνικο κοκτέιλ!

Ένα μεζεδάκι της ευκολίας για τα πάρτι και τις επισκέψεις φίλων. Συνοδεύουν ιδανικά το κρασί και τη μπίρα σας.
Υλικά
- 1 πακέτο ζύμη σφολιάτα
- 2 πακέτα Arla Havarti σε φέτες
- 1 συσκευασία λουκανικάκια κοκτέιλ
- 3 κουτ. σούπας μουστάρδα
Διαδικασία
Απλώνετε σε μια επίπεδη επιφάνεια όπως ο πάγκος της κουζίνας το ένα φύλλο σφολιάτας, κρύο από το ψυγείο.
Αλείφετε όλη την επιφάνεια του με τη μισή ποσότητα μουστάρδας και απλώνετε πάνω τις μισές φέτες τυριού.
Κόβετε τετράγωνα στο μέγεθος της φέτας του τυριού και στο καθένα τυλίγετε 2 λουκανικάκια. Συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν δύο σταγόνες νερό: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα του Γιώργου Μαυρίδη, με τον οποίο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις!
Μεταφέρετε τις μπουκίτσες σε ταψί και ψήνετε στο φούρνο στους 180οC για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει η σφολιάτα.
Τρώτε τις μπουκίτσες καυτές, μόλις βγουν από το φούρνο.
Πηγή: olivemagazine.gr