ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Είναι εύκολα και πεντανόστιμα: Φτιάξτε τρουφάκια μερέντας με 4 υλικά!

Αυτά τα τρουφάκια μερέντας θα τα αγαπήσετε! Με 4 μόνο υλικά και 4 απλά βήματα θα έχετε τέλειες γλυκές μπουκίτσες για να καλύψετε τις λιγούρες σας κάθε στιγμή της ημέρας.

AD: mytest

Για τα τρουφάκια μερέντας θα χρειαστείτε

200 γρ. ‏σοκολάτα κουβερτούρας
120 ml ‏κρέμα γάλακτος πλήρης 35-36% λιπαρά
300 γρ. ‏Μερέντα
120 γρ. ‏φουντούκια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου!

Εκτέλεση

Κόβετε τη σοκολάτας σε μικρά κομματάκια και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.

Σε ένα μικρό κατσαρόλι ρίχνετε τη κρέμα γάλακτος και τη ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί καλά, χωρίς να έλθει σε σημείο βρασμού την αποσύρετε από τη φωτιά, τη ρίχνετε μέσα στο μπολ με τη ψιλοκομμένη σοκολάτα και την αφήνετε χωρίς να ανακατέψετε για 2 λ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor – διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα, Δευτέρα, το έπαθλο και ο μεγάλος καυγάς!

Στη συνέχεια τη χτυπάτε καλά με σύρμα μέχρι να λιώσει τελείως η σοκολάτα και έχετε μια λεία σοκολατένια κρέμα.

Προσθέτετε σε 2 δόσεις τη μερέντα, χτυπώντας μετά από κάθε προσθήκη μέχρι να ενσωματώνετε πλήρως και ένα μια ομογενοποιημένη λεία κρέμα. Βάζετε τη κρέμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες περίπου ή μέχρι να σφίξει και σταθεροποιηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Πως θα πάρετε 1.000 ευρώ αύριο, Τρίτη!

Εν τω μεταξύ ψιλο-θρυμματίζετε τα φουντούκια σας σε μικρά κομματάκια και τα βάζετε σε ένα μπολ. Όταν το μείγμα μερέντας σταθεροποιηθεί, το πλάθετε με τα χέρια σας σε τρουφάκια, (θα βγουν 16 τρουφάκια περίπου).

Τα βουτάτε στο μπολ με το ψιλο-θρυμματισμένα φουντούκια και τα γυρίζετε απ” όλες τις πλευρές μέχρι να καλυφθούν καλά απ” όλες τις πλευρές τα τρουφάκια με τα φουντούκια. Διατηρούνται στο ψυγείο.