Γλυκά μπαστουνάκια με ψωμί του τοστ, πραλίνα φουντουκιού και μπανάνα

Υλικά συνταγής
- 8 φέτες ψωμί του τοστ
- 2 μπανάνες κομμένες σε κυβάκια
- 8 μπισκότα πτι μπερ θρυμματισμένα
- 8 κουταλιές της σούπας πραλίνη φουντουκιού
- φρέσκο γάλα
- ζάχαρη
Εκτέλεση συνταγής
-
Αφαιρείτε την κόρα από το ψωμί. Περνάτε κάθε φέτα ψωμιού με τον πλάστη, έτσι ώστε να πατηθεί αρκετά και να λεπτύνει.
AD: mytest -
Αλείφετε με πραλίνα φουντουκιού την μία πλευρά του ψωμιού κατά μήκος και προσθέτετε την μπανάνα σε πολύ μικρά κυβάκια και το θρυμματισμένο μπισκότο.
-
Ρολάρετε δημιουργώντας μπαστουνάκια, τα βουτάτε σε λίγο γάλα και τα τοποθετείτε πάνω σε ένα αντικολλητικό ταψί με το ανοικτό σημείο προς τα κάτω.
-
Πασπαλίζετε με ζάχαρη κρυσταλλική και ψήνετε για 10’ σε προθερμασμένο φούρνο στους 200⁰C. Βγάζετε από το φούρνο, αφήνετε να κρυώσουν για 3’ και σερβίρετε.
Συμβουλή
Τη συνταγή την ανακαλύψαμε στο λαχταριστό Συνταγότοπο www.syntages.papadopoulou.gr της εταιρείας μπισκότων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Τα καλύτερα της ημέρας:
Η τραγωδία που σημάδεψε τον Λευτέρη Πετρούνια: Ο θάνατος του πατέρα του και η μεγάλη αδυναμία του!
Πανέμορφη! Αυτή είναι η γυναίκα που έχει «κλέψει» την καρδιά του Λευτέρη Πετρούνια
Δείτε ακόμη στο AthensMagazine.gr:
«Ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφτασε στο τέρμα!» – Η σοκαριστική εξομολόγηση της συζύγου του!
Ποιοι γιορτάζουν, σήμερα 16 Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;