Ολοστρογγυλά, σφιχτά και ζουμερά μπιφτέκια: Το έξυπνο τρικ για να μη διαλύονται στο ψήσιμο

Το γνωρίζουν ελάχιστοι
Οι περισσότεροι από εμάς αγαπάμε τα μπιφτέκια και τα θέλουμε σφιχτά, ζουμερά αλλά και ολοστρόγγυλα στην όψη. Ποιο είναι το έξυπνο τρικ για να μη διαλύονται στο ψήσιμο;
Το καλοκαίρι ενδείκνυται για συγκεντρώσεις με φίλους στην αυλή ή και σε μια ευρύχωρη βεράντα. Στην περίπτωση που επιθυμείς να κάνεις μπάρμπεκιου τότε πρέπει να προσέξεις να ψήσεις καλά τα μπιφτέκια. Με την ευκαιρία, δείτε το μυστικό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για αφράτα μπιφτέκια φούρνου
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ζυμώσεις τον κιμά με γάλα, ρίγανη, πιπέρι και θυμάρι. Εννοείται επίσης πως την ώρα που ψήνονται τα γυρνάς με μια σπάτουλα για να μη θρυμματιστούν.
Δροσερή και νόστιμη συνταγή: Μπιφτέκια με κιμά γαλοπούλας από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο με σαλάτα αβοκάντο (video)
Είτε μοσχαρίσια, είτε από κιμά κοτόπουλου ή γαλοπούλας τα μπιφτέκια είναι αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων και εύκολη συνταγή όταν θες να ετοιμάσεις κυρίως πιάτο γρήγορα και χωρίς κόπο. Με την ευκαιρία, δείτε το λάθος που κάνουν πολλοί στο πλάσιμο του κιμά και καταστρέφει τα μπιφτέκια.
Μπιφτέκια γαλοπούλας με σαλάτα αβοκάντο από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Η συνταγή που ακολουθεί δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου είναι ιδανική πρόταση για την καλοκαιρινή περίοδο χάρη στην συνοδευτική σάλτσα από αβοκάντο που κάνει την διαφορά.
Δείτε αναλυτικά τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί: