Κρέας «μέλι»: Αυτός είναι ο τρόπος να το αποψύξεις – Θα σου λύσει τα χέρια

Εσύ το γνώριζες;
Η απόψυξη του κρέατος είναι είναι μια διαδικασία που δε γνωρίζουν όλοι, με αποτέλεσμα ένα πολύ καλό ποιοτικά κρέας να καταλήγει στα σκουπίδια γιατί δεν έγινε η σωστή προετοιμασία.
Το κρέας είναι ζωντανός οργανισμός οπότε πρέπει να του φέρεσαι τρυφερά ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με την ευκαιρία δείτε «Έκρηξη» γεύσεων: Μπιφτέκια κοτόπουλου με γραβιέρα και δυόσμο
Βρήκαμε τους 3 τρόπους που θα σου λύσουν τα χέρια και θα τρως ένα κρέας μέλι!
Ο πρώτος τρόπος είναι να αποψυχθεί το κρέας στο ψυγείο για μία έως δύο μέρες , για να μη σοκαριστεί το κρέας. Η θερμοκρασία του αλλάζει με αυτό το τρόπο πολύ αργά! Αν δεν το μαγειρέψεις γιατί τελικά θες να φας κάτι άλλο ή τύχει να λείπεις από το σπίτι μπορείς να το ξανά βάλεις πίσω στην κατάψυξη. Ωστόσο η ποιότητα του δε θα είναι το ίδιο καλή την επόμενη φορά. Ο δεύτερος τρόπος…
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.